• Lorem ipsum

Vloerkleed keuken

Vloerkleed keuken

Een vloerkleed keuken is ideaal wanneer je op een eenvoudige manier wat extra sfeer aan je keuken wilt toevoegen. Doordat je het vloerkleed gemakkelijk op de grond kan leggen kan je al je andere spullen lekker laten staan. Naast dat deze vloerkleden zorgen voor extra sfeer hebben ze ook nog een functioneel doel. Deze vloerkleden zorgen er namelijk voor de keukenvloer wordt beschermd tegen vuil en beschadigingen. Het aanschaffen van deze vloerkleden biedt dus zeker voordelen en daarom raden we je aan om ons complete assortiment hierboven te bekijken. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om verder te lezen voor meer informatie over een vloerkleed keuken uit ons assortiment.

Een vloerkleed keuken zorgt voor extra sfeer

Is jouw keuken ook toe aan extra sfeer? Dan begrijpen wij je volledig. Je brengt immers iedere dag tijd door in de keuken en het liefst wil je er natuurlijk voor zorgen dat je keuken zo comfortabel en sfeervol mogelijk is ingericht. Binnen het assortiment van Ikado.nl vind je een vloerkleed keuken in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je de keuze uit vloerkleden met een leuke opdruk, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een keukenvloerkleed met prachtige patronen. Welk vloerkleed je uiteindelijk kiest is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, maar in ieder geval kunnen wij je verzekeren dat al onze vloerkleden van hoge kwaliteit zijn. Je zal dan ook zonder twijfel jarenlang plezier hebben van onze keukenvloerkleden.

Bescherm je keukenvloer

Tijdens het bereiden van maaltijden liggen vuil en viezigheid altijd op de loer. Er kunnen bijvoorbeeld vetspetters op de keukenvloer terechtkomen, maar ook andere viezigheden die moeilijk te verwijderen zijn kunnen op de vloer verschijnen. Dit is natuurlijk iets waar je niet op zit te wachten. Gelukkig kun je door middel van een vloerkleed keuken je keukenvloer beschermen tegen al deze viezigheden én beschadigingen. Natuurlijk komen deze viezigheden dan alsnog op het keukenvloerkleed terecht, maar gelukkig zijn de vloerkleden in ons assortiment prima te reinigen. Wij verwachten dan ook dat je alle vlekken kunt verwijderen zonder hier al te veel moeite in te stoppen.

Keukenvloerkleden onderhouden

Op het moment dat je vloerkleed keuken vies is wil je er natuurlijk zo snel mogelijk voor zorgen dat dit vuil van het vloerkleed verdwijnt. Wij snappen dat je er ook niet op zit te wachten om de vloerkleden met de hand te wassen en vandaar dat je binnen ons assortiment verschillende keukenvloerkleden vindt die wasbaar zijn op een temperatuur van 30 graden Celsius. Na het wassen leg je het vloerkleed terug op de oorspronkelijke plek. Tevens zijn onze vloerkleden voor in de keuken voorzien van een antislip bodem, waardoor de vloerkleden nooit zullen verschuiven.

Bestel eenvoudig

Heb je een geschikt vloerkleed keuken gevonden binnen ons assortiment. Dan kan je dit vloerkleed binnen een handomdraai bestellen bij Ikado.nl. Wij ontvangen je bestelling direct in ons systeem en wij gaan dan ook zo snel mogelijk aan de slag met de verwerking van de bestelling. Over het algemeen kan je een levertijd van 1 tot 2 dagen in Nederland en België verwachten. Wij verzenden onze bestellingen gratis bij een bedrag van € 25,-. Is de totaalwaarde van de bestelling lager dan € 25,-? Dan brengen wij € 3,99 aan verzendkosten in rekening. Voor de verzending werken wij samen met verschillende logistieke vervoerders, zoals: PostNL, GLS en DPD.

Stel je vragen aan Ikado.nl

Op het moment dat je nog vragen hebt over een specifiek vloerkleed keuken is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij staan iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail met je vraag naar [email protected]. Wij doen ons uiterste best om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Bestel nu jouw vloerkleed keuken binnen een handomdraai bij Ikado.nl.