• Lorem ipsum

Rubberen lopers

Geen producten gevonden...
Rubberen lopers

Een rubberen loper is geschikt voor vele toepassingen. We zien het gebruik van lopers van rubber dan ook terug in allerlei verschillende (professionele) omgevingen. Hierbij kan je denken aan werkplaatsen, waarbij de loper zorgt voor extra grip. Tevens helpt de loper ook om de vloer van de werkplaats te beschermen. Daarnaast kunnen deze artikelen gebruikt worden in (werk)bussen of andere omgevingen waarbij behoefte is aan extra grip. Binnen het assortiment van Ikado.nl vind je rubberen lopers in allerlei verschillende soorten en maten. Voor een compleet overzicht van ons aanbod raden we je aan om ons assortiment hierboven te bekijken. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie is het natuurlijk ook mogelijk om verder te lezen.

De functie van een rubberen loper

Als we het gaan hebben over de functie van rubberen lopers komen we snel tot de conclusie dat deze lopers meer dan één functie hebben. De belangrijkste functie van deze matten is om te zorgen voor extra grip. Deze extra grip kan bijzonder handig zijn in gevaarlijke situaties waar gevaar op de loer ligt. Hierbij kan je denken aan bouwplaatsen, trailers, dierenverblijven, stallen en nog veel meer. De extra grip wordt gerealiseerd door verschillende motieven die aanwezig zijn op de rubberen loper. Naast extra grip zijn deze matten tevens voorzien van een geluiddempende werking. Daarnaast ben je verzekerd van een slijtvaste loper die zowel flexibel als veerkrachtig is en in staat is om jarenlang mee te gaan.

Geschikt voor verschillende omgevingen

Het voordeel aan iedere rubberen loper uit ons assortiment is dat deze gebruikt kan worden in vrijwel iedere omgeving. Of dit nu bij je thuis is of bijvoorbeeld in verschillende professionele omgevingen, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. De matten uit ons assortiment zijn ‘REACH’-conform geproduceerd. Dit betekent dat de lopers geen stoffen bevatten die mogelijk schadelijk voor de gezondheid. Tevens zijn we bij Ikado.nl in staat om jouw rubberen loper op maat te snijden, zodat je zeker weet dat deze past binnen de ruimte waarin je deze wilt plaatsen.

Een ondervloer van rubber

Naast een rubberen loper kan je bij Ikado.nl terecht voor de aanschaf van een ondervloer van granulaatrubber. Het is verstandig om een ondervloer van rubber aan te leggen om bijvoorbeeld hoogteverschillen op te vangen bij het plaatsen van een droogloopmat in verzinking. Tevens kan een rubberen ondervloer aangelegd worden onder de entreemat om op deze manier ongelijkheden in vloer op te vangen.

Bestel vandaag nog bij Ikado.nl

Wil jij een rubberen loper aanschaffen? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. Op het moment dat je het artikel dat je wilt bestellen in je winkelwagen hebt geplaatst en vervolgens hebt afgerekend dragen wij er zorg voor dat wij je bestelling binnen 48 uur thuis afleveren. Mocht het zo zijn dat je bestelling vertraging oploopt nemen wij uiteraard contact met je op. Voor de verzending van onze bestellingen in Nederland en België maken we gebruik van verschillende logistieke vervoerders, zoals DPD, GLS en PostNL. Wij brengen € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Bestel je voor een bedrag met een totale waarde van meer dan € 25,-? Dan komen de verzendkosten te vervallen en in dit geval verzenden wij je bestelling dus gratis door heel Nederland en België.

Twijfel niet om contact op te nemen

Mocht je vragen hebben over de rubberen loper uit ons assortiment raden we je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Twijfel geen moment, want wij kunnen je voorzien van meer informatie en eventueel van advies op maat. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. We vertellen je graag meer over de rubberen loper uit ons assortiment.