• Lorem ipsum

Badmat

Badmat

Wil je een badmat aanschaffen van goede kwaliteit? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. Het aanschaffen van een goede mat voor in de badkamer is van groot belang voor verschillende redenen. De voornaamste reden is voor je eigen veiligheid. Op het moment dat je namelijk uit de douche of uit bad stapt op een gladde vloer is het mogelijk dat je uitglijdt met alle gevolgen van dien. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende redenen om een badmat aan te schaffen. Lees snel verder voor al deze redenen of bekijk ons complete aanbod aan badmatten hierboven.

Een badmat zorgt voor extra veiligheid

Zoals je in de introductie al even hebt kunnen lezen verhoogt een mat in de badkamer de veiligheid. De meeste badkamervloeren zijn namelijk gemaakt van tegels en op het moment dat er water op deze tegels terechtkomt kan deze vloer behoorlijk glad worden. Zodra jij met je natte lichaam uit bad of uit de douche stapt kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Vooral wanneer je slecht ter been bent is dit iets waar je absoluut niet op zit te wachten. Gelukkig zijn deze gevaarlijke situaties gemakkelijk te voorkomen door een badmat aan te schaffen. De badmatten in ons assortiment zijn voorzien van een antislip laag, waardoor deze altijd op dezelfde plek blijven liggen en de kans op valpartijen dus aanzienlijk wordt verkleind.

Badmatten zorgen voor een comfortabel gevoel

Naast dat matten in de badkamer voor een veiligere omgeving kunnen zorgen kunnen deze matten ook bijdragen aan een comfortabel gevoel. Zodra je namelijk uit bad of uit de douche komt en met je voeten op koude tegels stapt zal je veel warmte verliezen. Dit is natuurlijk niet fijn als je net heerlijk bent opgewarmd in een warme douche of een warm bad. Door een comfortabele badmat aan te schaffen zorg je ervoor dat je lichaam heerlijk warm blijft. Binnen ons assortiment vind je dan ook verschillende zachte badmatten, waardoor je lekker warm blijft op het moment dat je jezelf afdroogt. Tevens heb je de keuze uit matten met een hoge pool of een lage pool. Waar je uiteindelijk voor kiest is dan ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Een mat van memoryfoam aanschaffen?

Naast badmatten met een hoge en een lage pool vindt je binnen ons assortiment matten voor in de badkamer die zijn gemaakt van memoryfoam. Memoryfoam is een erg bijzonder materiaal en dit materiaal zal zich vormen naar de vorm van je voeten. Hierdoor worden je voeten na het badderen of het douchen volledig omhuld door dit materiaal, waardoor je geen warmte zal verliezen. Tevens voelen deze matten heerlijk zacht aan, waardoor je bent verzekerd van een comfortabel gevoel. Zodra je van deze mat afstapt zal deze weer haar oorspronkelijke vorm aannemen. Naast dat een badmat zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel dragen deze matten tevens bij aan de uitstraling van je badkamer. Badmatten van memoryfoam zijn namelijk voorzien van een luxe uitstraling, waardoor ze een geweldige bijdrage leveren aan het interieur van je badkamer.

WC matten

Naast een badmat kan je tevens bij ons terecht voor de aanschaf van WC matten. De WC is in de meeste huizen het kleinste kamertje en om die reden wordt het decoreren van deze kamer vaak vergeten. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je van je toilet geen mooie ruimte kunt maken. Wij bieden dan ook verschillende WC matten aan die de uitstraling van je WC-ruimte naar een hoger niveau tillen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie over een specifieke badmat of over de andere producten binnen ons assortiment is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van meer informatie of van advies op maat. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. In ieder geval nodigen wij je graag uit om ons complete assortiment te bekijken. Mocht er een badmat naar wens tussen zitten kan je deze eenvoudig bestellen via onze webwinkel.