• Lorem ipsum

Placemats

Placemats

Placemats zijn er in allerlei verschillende soorten en maten en door een placemat aan te schaffen bescherm je je tafel van vuil en viezigheid. Daarnaast kunnen deze artikelen ook zeker bijdragen in de sfeer in het huis. Binnen het assortiment van Ikado.nl vind je allerlei verschillende varianten. Zo kunnen wij je verzekeren dat je zeker een variant zal vinden die perfect past binnen de rest van het interieur in je huis. Voor een compleet overzicht van ons aanbod raden wij je aan om ons assortiment hierboven te bekijken. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie over deze producten is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Placemats voor iedere gelegenheid

Ben jij op zoek naar artikelen waarmee je je tafel kunt voorzien van een stijlvolle afwerking? Dan is een placemat de ideale oplossing. Door te kiezen voor een variant van bamboe of kunststof zorg je op een eenvoudige manier voor meer sfeer. Op het moment dat je klaar bent met eten berg je de placemats eenvoudig op tot je deze de volgende keer weer nodig hebt. Daarnaast zorgen deze artikelen ervoor dat je tafel niet vies wordt, waardoor je dus ook minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van de eettafel. Mochten de placemats vies worden kan je deze eenvoudig reinigen door gebruik te maken van een vochtige doek al dan niet in combinatie met een reinigingsmiddel voor het schoonste resultaat. De producten binnen ons assortiment kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een variant die je kan gebruiken voor de tuintafel zal je zeker een geschikt product vinden bij Ikado.nl.

Een optimale bescherming van je tafel

Ben jij een trotste ouder van één of meerdere kinderen? Dan zal je ongetwijfeld te maken met het feit dat je kinderen een enorme rotzooi kunnen achterlaten na het eten. Hoewel je hier natuurlijk niet altijd op zit te wachten is dit gewoonweg iets wat kinderen nou eenmaal doen. Toch hoeft dit natuurlijk niet te betekenen dat je tafel vol met etensresten ligt na het avondmaal. Nee, wanneer je namelijk gebruik maakt van placemats zal je je tafel hiertegen beschermen. Hierdoor hoef je je tafel minder vaak schoon te maken wat weer een gunstige invloed heeft op de levensduur van je eettafel. Door een placemat aan te schaffen maak je dus ook nog eens een enorm duurzame keuze.

Bestel eenvoudig bij Ikado.nl

Op het moment dat je een keuze hebt kunnen maken uit de verschillende placemats binnen ons assortiment kan je deze eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Je plaatst simpelweg de producten die je wenst te bestellen in je winkelwagen, vult je adresgegevens en rekent uiteindelijk af. Binnen onze webwinkel bieden wij de mogelijkheid aan om met je eigen bank te betalen.

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de verwerking van je bestelling in ons magazijn. We zetten de placemats klaar die je hebt besteld en deze kan je binnen 1 tot 2 dagen in huis verwachten. Mocht de levering vertraging oplopen zullen wij uiteraard contact met je opnemen. Voor bestellingen onder een bedrag van € 25,- brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Bestellingen boven dit bedrag worden gratis verzonden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb jij behoefte aan meer informatie over de placemats uit ons assortiment? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en kunnen je tevens voorzien van advies op maat. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail met je vraag naar [email protected]. Indien je dus op zoek bent naar placemats van goede kwaliteit ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres.