• Lorem ipsum

Kokosmat op maat

Geen producten gevonden...
Kokosmat op maat

Ben jij op zoek naar een kokosmat op maat? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. Ben jij al een lange tijd op zoek naar een kokosmat die past binnenin je woning, maar is dit tot op heden niet gelukt? Dan snappen wij dat dit enorm frustrerend kan zijn. Ook voor de uitstraling en de hygiëne van jouw woning of kantoor is het namelijk van belang dat mensen in staat zijn om hun voeten te vegen op een mat van goede kwaliteit. Mocht je tot op heden geen geschikte kokosmat hebben kunnen vinden dan hebben we bij Ikado.nl dé oplossing in huis, namelijk een kokosmat op maat. Bekijk hierboven een compleet overzicht van alle mogelijkheden in ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een kokosmat op maat?

Een kokosmat is onmisbaar indien je voorzien wilt zijn van een mat die je voor de deur kunt leggen, zodat jij en je gasten in staat zijn om hun voeten te vegen bij binnenkomst. Toch kan een mat er vreemd uitzien wanneer deze ligt in een woning waarin de mat eigenlijk niet goed past. Wanneer je een te kleine mat aanschaft zal deze niet in verhouding liggen met de rest van je woning. Een te grote kokosmat is weer onhandig, omdat je deze niet kunt gebruiken. Een kokosmat op maat heeft al deze nadelen niet, doordat je zelf voor de goede afmetingen kunt kiezen. Hierdoor zal deze mat perfect passen binnen je woning of bedrijfspand.

Het materiaal

Een kokosmat is werkelijk onmisbaar wanneer je verzekerd wilt zijn van een schoon en hygiënisch interieur. De haren van de kokosmat op maat zijn kort en stevig, waardoor deze in staat zijn om diep tot in de zool van je schoenen door te dringen. Hierdoor zal al het vuil gemakkelijk loskomen, waardoor je dit vuil niet mee naar binnen zal nemen. Tevens ben je ook in staat om gemakkelijk het vuil van de randjes van je schoenen te verwijderen. Een kokosmat is in principe bijzonder eenvoudig te onderhouden, doordat je deze gemakkelijk uit kan kloppen. Daarnaast zijn de haartjes van de mat duurzaam, waardoor je dus bent verzekerd van een kokosmat op maat die in staat is om jarenlang mee te gaan.

Geen knipwerk vereist

Op het moment dat je een kokosmat hebt aangeschaft en er achter komt dat deze niet helemaal past binnen je woning of bedrijfspand kiezen veel mensen ervoor om deze mat zelf op maat te knippen. Hoewel dit mogelijk is, raden wij dit over het algemeen niet aan. Het kost namelijk best wel wat moeite om de mat op maat te knippen en daarnaast loop je de kans dat je de mat niet helemaal recht af knipt. Dit kan een negatieve invloed uitoefenen op de uitstraling van je woning. Wij raden je dan ook aan om jezelf deze moeite te besparen en te kiezen voor een kokosmat op maat.

Neem contact op met Ikado.nl

Wil je meer weten voordat je besluit om een kokosmat op maat aan te schaffen? Dan begrijpen wij je volledig en in dit geval is het dan ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is dagelijks zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat jij in staat bent om een weloverwogen keuze te maken. Bestel nu jouw kokosmat op maat vandaag nog en geniet van alle voordelen die deze mat te bieden heeft.