• Lorem ipsum

Brandvertragende mat

Brandvertragende mat

Door een brandvertragende mat aan te schaffen ben je verstandig bezig. Als je namelijk een open haard in huis hebt of bijvoorbeeld onder de veranda wilt gaan barbecueën is het belangrijk om de risico’s op brandgevaar zoveel mogelijk te beperken. Wanneer je dit namelijk niet doet bestaat er altijd de kans dat op het moment dat er brand is ontstaan het vuur zich zal uitbreiden. Hier zit je natuurlijk absoluut niet op te wachten en dit is dan ook precies de reden dat je bij ons terecht kunt voor de aanschaf van verschillende brandvertragende matten. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Het belang van een brandvertragende mat

Op het moment dat er brand is ontstaan is het enorm belangrijk om het vuur zo snel mogelijk in te perken. Wanneer je dit namelijk niet doet bestaat er een grote kans dat het vuur zich verder zal uitbreiden met alle gevolgen van dien. Hoewel je veel kunt doen om brandgevaar te voorkomen is het toch altijd mogelijk dat er brand ontstaat en dit hoeft niet eens je eigen schuld te zijn. Door een brandvertragende mat aan te schaffen win je tijd en deze tijd kan precies genoeg zijn om het vuur te blussen. Mocht je dus nog geen brandvertragende matten in huis hebben en toch een veilig gevoel willen hebben terwijl je de open haard aansteekt raden wij het zeker aan om deze matten aan te schaffen.

Brandwerend voor extra zekerheid

De meeste open haarden van tegenwoordig zijn voorzien van vele veiligheidssystemen, waardoor de kans op brand wordt verkleind. Toch snappen wij je volledig als een mat wilt aanschaffen die het risico op vuur nog verder verkleind. Iedere brandvertragende mat uit ons assortiment staat hier garant voor, maar daarnaast zien ze er ook nog eens sfeervol uit. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je door de aanschaf van deze matten je interieur zal voorzien van een wat mindere uitstraling.

Mocht het zo zijn dat je een vloerkleed in je huiskamer hebt liggen dan raden wij het al helemaal aan om een brandvertragende mat aan te schaffen. Mocht er namelijk een vonkje of een stukje hout op deze mat terechtkomen is dat geen enkel probleem. Daarnaast zorg je er tevens voor dat je vloer blijft beschermd tegen mogelijk vonken die van de haard afkomen.

Ook geschikt voor onder de barbecue

Een brandvertragende mat is niet enkel en alleen geschikt om voor een open haard te plaatsen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om deze mat onder je barbecue te leggen. Op het moment dat er dan vonken of andere gevaarlijke brandende deeltjes van de barbecue afkomen ben je er in ieder geval van verzekerd dat deze deeltjes niet op de vloer of op andere gevaarlijke plekken terechtkomen.

Bestel snel en voordelig

Wil jij graag een brandvertragende mat aanschaffen? Dan kan dit bijzonder eenvoudig via de website van Ikado.nl. Je plaatst de mat die je wenst te bestellen in de winkelwagen, vult je adresgegevens in en vervolgens reken je af via één van de betaalmethodes die we aanbieden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met de verwerking van de bestelling, zodat wij je kunnen verzekeren dat jij je producten binnen uiterlijk twee dagen in huis hebt. Voor bestellingen onder een bedrag van € 20,- brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Bestellingen boven dit bedrag worden gratis verzonden. Tevens heb je het recht om je producten 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits je de brandvertragende mat in de originele verpakking en originele staat retourneert.

Contact opnemen?

Op het moment dat je meer wilt weten over een brandvertragende mat uit ons assortiment is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar +31 13 – 234 09 94 of stuur een e-mail naar [email protected]. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor de aanschaf van een brandvertragende mat bij ons aan het juiste adres bent.