• Lorem ipsum

Vuilvangmat

Vuilvangmat

Een vuilvangmat zorgt ervoor dat vuil in je woning of in je bedrijfspand niet op de vloer terechtkomt. In plaats hiervan blijft het vuil op de mat liggen, waardoor je altijd verzekerd bent van een schone en droge vloer. Vooral in professionele omgevingen is de uitstraling van groot belang. Wanneer je bezoekers over de vloer hebt wil je dan ook voorkomen dat deze bezoekers tegen een vieze vloer aan kijken. Binnen het assortiment van Ikado.nl vindt je verschillende vuilvangmatten gemaakt van diverse materialen. Afhankelijk van de situatie binnen je bedrijf en het soort vuil dat het meest aanwezig is op de bedrijfsvloer kan je voor een geschikte variant kiezen. Ben je er nog niet helemaal aan uit? Bekijk dan op je gemakje ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Wat is een vuilvangmat precies?

Vuilvangmatten zijn gemaakt van kunststof vezels die in staat zijn om vuil te absorberen. Deze matten zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, maar wij kunnen je verzekeren dat er binnen ons assortiment een mat bijzit die volledig in lijn ligt met je wensen en behoeften. We hebben bijvoorbeeld droogloopmatten beschikbaar die je gemakkelijk op de vloer kunt neerleggen. Hiernaast hebben we ook verschillende planken en losse tegels met dezelfde absorberende werking. Hierdoor wordt het mogelijk om je eigen entreemat samen te stellen en hoef je je geen zorgen te maken over het feit of de vuilvangmat past binnen de entree of gang van je bedrijf.

Het absorberend vermogen

Op het moment dat je op het punt staat om een vuilvangmat voor professioneel gebruik aan te schaffen is het belangrijk dat deze mat de hele dag goed zijn werk doet. Bij de meeste bedrijven komen namelijk veel bezoekers of klanten en al deze mensen hebben vuil onder hun schoenen. Wanneer je geen gebruik zou maken van vuilvangmatten nemen al deze bezoekers het vuil van buiten mee naar binnen. Hierdoor dien je weer de nodige tijd te steken in het schoonmaken van de vloer. Wij zijn van mening dat je deze tijd beter ergens anders in kunt steken en daarnaast is het ook niet nodig om hier tijd in te steken, mits je natuurlijk gebruik maakt van een vuilvangmat.

Neem contact op met Ikado.nl voor meer informatie

Wil je meer weten over hoe je je eigen vuilvangmat precies kunt aanleggen of heb je andere vragen die onze aandacht vergen? Twijfel dan geen moment en neem zo snel mogelijk contact op met Ikado.nl om deze vragen aan ons te stellen. Wij staan iedere werkdag voor je klaar en proberen je indien mogelijk altijd te voorzien van advies op maat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten in staat zijn om de juiste keuzes te maken en indien mogelijk adviseren wij hier graag bij. Stel je vragen telefonisch door te bellen naar 0031 13 23 40 994 of stuur je vraag door naar [email protected]. Wij voorzien je graag van meer informatie. Schaf nu snel en voordelig jouw vuilvangmat aan bij Ikado.nl en ontvang deze binnen uiterlijk twee dagen in huis.