• Lorem ipsum

Automatten

-20%
Automatten rubber 4-delig
Automatten

Automatten zijn werkelijk onmisbaar binnen iedere auto. Een automat zorgt namelijk voor extra grip, maar daarnaast hebben deze matten ook nog een andere belangrijke functie. Deze matten beschermen namelijk het tapijt van je auto tegen beschadigingen en vuil. Toch kan het op een gegeven moment noodzakelijk zijn om deze matten te vervangen. In dit geval ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit verschillende universele matten voor in de auto. Bekijk nu ons complete assortiment of lees verder voor meer informatie.

Automatten voor iedere auto

Wanneer je op het punt staat om een automat aan te schaffen wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze mat binnen je auto past. Dit is dan ook precies de reden dat wij binnen ons assortiment universele matten aanbieden. Wij kunnen je verzekeren dat deze matten binnen iedere auto passen. Dit is wel zo handig aangezien je in dit geval ook niet de afmetingen van je auto hoeft op te meten. Ben je dus met andere woorden op zoek naar automatten, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het feit of deze mat in je auto past? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres.

Het onderhouden van een automat

Veel mensen vinden het belangrijk om hun auto regelmatig schoon te maken. Toch kan het schoonmaken van je auto meer met zich mee brengen dan je op het eerste ogenblik zou verwachten. In ieder geval kan je het jezelf een stuk gemakkelijker maken door de rubberen automatten uit ons assortiment aan te schaffen. Over het algemeen zal het voldoende zijn wanneer je deze matten afklopt. Vervolgens zuig je al het vuil wat onder de mat ligt op met een stofzuiger en plaats je de automatten weer terug in de auto. Mochten er vlekken of andere verontreinigingen op de matten terechtkomen kan je deze verontreinigingen gemakkelijk verwijderen door gebruik te maken van water in combinatie met een reinigingsmiddel. Hierna kan je weer genieten van matten die er weer blinkend schoon uitzien. Heb jij dus op dit moment stoffen matten in plaats van rubberen matten in je auto? Dan raden we je aan om direct de overstap te maken.

Een duurzame mat voor in de auto

Automatten schaf je natuurlijk niet aan om hier enkele maanden gebruik van te maken. Nee, de meeste matten in de auto gebruik je een aantal jaar. In dit geval wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een mat die ook in staat is om verschillende jaren mee te gaan. De rubberen matten voor in de auto binnen ons assortiment zijn bijzonder duurzaam en dus ook in staat om lang mee te gaan. De matten zullen niet glijden, waardoor het materiaal minder snel zal slijten. Daarnaast zijn deze automatten gemakkelijk schoon te houden en laten ze geen nare geurtjes achter in de auto. Wij kunnen je dan ook vertellen dat de producten in ons assortiment eigenlijk alleen maar voordelen bieden.

Bestellen en levering

Wil jij automatten aanschaffen bij Ikado.nl? Dan kunnen we je vertellen dat dit bijzonder eenvoudig is. Je plaatst de producten die je wilt bestellen in je winkelwagen, je vult je adresgegevens in en vervolgens reken je af via één van de beschikbare betaalmethodes. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met de verwerking van de bestelling. Over het algemeen betekent dit dat je de matten binnen 1 tot 2 dagen in huis kunt verwachten. Mochten de producten een langere levertijd hebben zal je dit terug kunnen lezen bij de productinformatie.

Wij verzenden onze bestellingen gratis vanaf een bedrag van € 25,-. Voor bestellingen onder dit bedrag brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Tevens heb je tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Voor meer informatie kan je terecht bij onze pagina over Verzenden & Retourneren.

Behoefte aan meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie over de automatten uit ons assortiment? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor de aanschaf van automatten ben je in ieder geval bij ons aan het juiste adres.