• Lorem ipsum

Keukenmat

Keukenmat

Voor de aanschaf van een keukenmat ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. De aanschaf van deze matten biedt verschillende voordelen. Ten eerste bescherm je de vloer in je keuken tegen vuil en viezigheid, maar daarnaast vindt je binnen ons assortiment tevens een antislipmat die je op de grond kunt leggen voor extra veiligheid. Waar je ook precies naar op zoek bent, wij kunnen je verzekeren dat je binnen ons assortiment geschikte opties zal kunnen vinden. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Een keukenmat zorgt voor extra veiligheid

Op het moment dat je in de keuken staat de koken is het altijd mogelijk dat er vetresten of andere verontreinigen op de vloer terechtkomen. Op het moment dat je deze verontreinigingen niet van de vloer verwijdert kan dit behoorlijk gevaarlijke situaties opleveren. De vloer kan namelijk glad worden en wanneer je hier op een onoplettend moment overheen loopt bestaat er de kans dat je zal vallen. Gelukkig hoeft het nooit zo ver te komen, want door de aanschaf van een keukenmat van goede kwaliteit zullen er geen vuil- en vetresten op de vloer terechtkomen.

Bescherm de vloer in je keuken

Hierboven kon je al even kort lezen dat je door de aanschaf van goede mat voor in de keuken de vloer in je keuken kan beschermen. Hiernaast hebben deze matten nog een extra functie. Door een keukenmat neer te leggen zorg je er namelijk voor dat je keukenvloer wordt beschermd tegen vuil en viezigheid. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over het feit dat je je keukenvloer steeds opnieuw moet schoonmaken. In plaats hiervan kan je namelijk gewoon de mat schoonmaken door gebruik te maken van water in combinatie met een reinigingsmiddel.

Keukenmatten dragen bij aan een gezellige uitstraling

Binnen ons assortiment kan je terecht voor de aanschaf van een keukenmat in allerlei verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar een mat die bijdraagt aan een leuke uitstraling van je keuken? Ook dan hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. We bieden dan ook vele verschillende matten aan die zijn voorzien van een leuke opdruk, print of afbeelding. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een mat met flamingo’s of bijvoorbeeld een mat voor in de keuken die is voorzien van een siermotief. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en we raden je dan ook zeker aan om ons volledige assortiment te bekijken.

Bestellen en levering

Wil jij graag een keukenmat uit ons assortiment bestellen? Dan kunnen we je vertellen dat dit bijzonder eenvoudig is. Op het moment dat je de keukenmat(ten) naar wens in je winkelwagen hebt geplaatst vul je je adresgegevens in en reken je vervolgens af via één van de beschikbare betaalmethodes die we aanbieden. Wij ontvangen je bestelling direct in ons systeem en dit betekent dan ook dat wij direct voor je aan de slag gaan. In de meeste gevallen kan je er dan ook van uitgaan dat je je bestelling binnen 1 tot 2 dagen in huis ontvangt. Mocht de levering vertraging opleveren zullen wij je uiteraard contacteren en voorzien van meer informatie.

Bestel je voor een totaalbedrag dat hoger is dan € 25,-? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen onder dit totaalbedrag brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Daarnaast bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om hun producten tot 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Behoefte aan meer informatie?

Heb jij behoefte aan meer informatie over een specifieke keukenmat of over een ander product uit ons assortiment? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze klantenservice is iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en zij staan dan ook altijd klaar om meer informatie te delen. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bestel nu jouw keukenmat snel en voordelig bij Ikado.nl.