• Lorem ipsum

Lopers op maat

Lopers op maat

Binnen het assortiment van Ikado.nl kan je terecht voor de aanschaf van verschillende lopers op maat. Op het moment dat je op het punt staat om een loper aan te schaffen wil je er namelijk wel van verzekerd zijn dat deze loper past binnen je woning. Dit voorkomt een hoop ongemakkelijkheden, maar daarnaast zal dit ook bijdragen aan een betere uitstraling van het interieur. Wij hebben een ruim assortiment aan lopers in verschillende kleuren en stijlen die op maat zijn gemaakt. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Ons uitgebreide assortiment

Bij Ikado.nl begrijpen we als geen ander dat iedere woning is voorzien van een andere interieurstijl. Dit is dan ook precies de reden dat je binnen ons assortiment terecht kunt voor de aanschaf van allerlei verschillende lopers op maat. Hierbij kan je denken aan lopers met allerlei sierlijke motieven, maar tevens vind je ook meer dan genoeg effen mogelijkheden. Daarnaast kunnen we je verzekeren dat we voor iedere ruimte in je woning een prachtige loper hebben. Leg de lopers bijvoorbeeld in de keuken voor extra grip of bijvoorbeeld bij de voordeur, zodat iedereen die binnenkomt zijn of haar voeten goed kan afvegen, waardoor er geen vuil van buiten mee naar binnen wordt genomen.

Geschikte lopers op maat uitkiezen

Lopers op maat aanschaffen bij Ikado.nl is bijzonder eenvoudig. Wel is het belangrijk dat je ten eerste nadenkt over de maat die je wenst te bestellen. Door de ruimte op te meten waarin de loper komt te liggen wordt het mogelijk om een goede indruk te krijgen van de maat van de loper die je nodig hebt. Op het moment dat je eenmaal weet welke maat je nodig hebt kan je een geschikte variant kiezen binnen ons assortiment. Vervolgens kun je direct overgaan tot de aankoop van lopers op maat.

Het belang van een loper op maat

Natuurlijk is het mogelijk om lopers op maat te bestellen zonder dat je van tevoren nadenkt over de maat die je precies nodig hebt. Op het moment dat je er dan echter achter komt dat deze loper niet binnen de ruimte past zal je zelf aan de slag moeten gaan met het snijden en het knippen van loper. Uit de praktijk is gebleken dat dit proces behoorlijk arbeidsintensief is en daarnaast is behoorlijk lastig om de mat volledig recht af te snijden. Wil jij het jezelf een stuk gemakkelijker maken? Bestel dan je producten eenvoudig via onze webwinkel, waardoor je verzekerd bent van het feit dat deze matten binnen je woning passen.

Bestellen en levering

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit al onze lopers op maat plaats je de producten die je wenst te bestellen in je winkelwagen. Vervolgens vul je je adres- en contactgegevens in en reken je af via één van de beschikbare betaalmethoden die we aanbieden. Zodra je hebt betaald ontvangen wij je betaling direct en dit betekent dan ook dat wij zo spoedig mogelijk aan de slag gaan met de verwerking van je bestelling. Bestellingen binnen Nederland en België worden doorgaans uiterlijk binnen twee dagen geleverd. Voor de verzending van onze bestelling brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Bestel je boven een bedrag van € 25,-? Dan komen deze verzendkosten te vervallen en verzenden wij de lopers op maat gratis door heel Nederland en België.

Behoefte aan meer informatie

Wil je meer weten over de producten uit ons assortiment? Dan begrijpen wij je volledig en daarom bieden we je iedere werkdag de mogelijkheid om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Voor telefonisch contact is het mogelijk om te bellen naar 0031 13 23 40 994. Liever een e-mail sturen? Stuur dan je vraag door naar [email protected]. Wij proberen al je vragen over lopers op maat zo spoedig mogelijk te beantwoorden.