• Lorem ipsum

Kokosmat

Kokosmat

Door een kokosmat aan te schaffen zorg je ervoor dat vuil van buiten niet je woning kan binnentreden. Vooral wanneer het buiten slecht weer is loop je de kans dat je zelf of je gasten vuil mee naar binnen meenemen. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten, omdat je in dit geval de vloer weer moet schoonmaken. Heb jij hier geen zin in of gewoonweg geen tijd voor? Dan raden we je aan om ons assortiment aan kokosmatten te bekijken. Wij bieden dit soort matten aan in allerlei verschillende soorten en maten. Mocht je interesse hebben in de aanschaf van deze matten raden we je aan om ons volledige aanbod hierboven te bekijken.

Veeg je schoenen schoon met een kokosmat

Een kokosmat is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je je schoenen schoon kunt vegen, voordat je je woning betreedt. Deze matten bestaan uit korte en stevige haartjes, waardoor zelfs de kleinste gleuven onder je schoenen worden schoongemaakt. Hierdoor voorkom je dat je vuil van buiten mee naar binnen neemt en dit is dan ook de precies de reden dat wij het gebruik van kokosmatten terugzien in menig huishouden. Houdt er wel rekening mee dat deze mat er niet voor zorgt dat je schoenen droog worden. In dit geval is het verstandiger om een droogloopmat aan te schaffen.

Geschikt voor zowel binnen als buiten

Het handige van een kokosmat is dat je deze matten zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Echter raden wij het aan om voor het beste resultaat het gebruik van kokosmatten te combineren met een droogloopmat. Door een droogloopmat buiten te leggen droog je namelijk eerst je schoenen af en vervolgens verwijder je al het vuil van je schoenen door gebruik te maken van de kokosmat. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk om vuil van buiten mee naar binnen te nemen, waardoor je de vloeren in je woning dus altijd schoon blijven.

Gemaakt van verschillende materialen

Sommige kokosmatten uit ons assortiment zijn gemaakt van meerdere materialen. Bij de producten van enkele matten wordt gebruik gemaakt in combinatie met andere materialen, waardoor de werking weer net wat anders wordt. Tevens dragen deze materialen bij een sfeervolle uitstraling van je woning.

Zorg voor extra sfeer in je woning

Ben jij op zoek naar een deurmat die ervoor zorgt dat vuil niet in woning betreedt, maar daarnaast ook nog eens bijdraagt aan de sfeer van je woning? Dan raden we je aan om te kiezen voor een kokosmat die is voorzien van een leuke opdruk of print. Kokosmatten zijn dan ook allang niet meer simpele bruine matten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kokosmat met een opdruk van je favoriete dier of een leuke tekst. Hierdoor vallen deze matten meteen op en laten ze een leuke indruk achter op je gasten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je vragen hebt over een specifieke kokosmat uit ons assortiment. In dat geval is het dan ook altijd mogelijk om contact op te nemen met Ikado.nl. Wij staan iedere werkdag klaar om je vragen zowel telefonisch als via e-mail te beantwoorden. Voor een direct antwoord op je vraag raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0031 13 23 40 994. Heeft het niet zo’n haast? Dan is het ook mogelijk om je vraag naar ons te mailen. Stuur een e-mail naar [email protected] en wij streven ernaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met meer informatie over een kokosmat uit ons assortiment.