• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde deurmat

Gepersonaliseerde deurmat

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerde deurmat die is voorzien van het logo van je bedrijf of bijvoorbeeld van een leuke afbeelding of tekst? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om je eigen deurmat te ontwerpen. Hierdoor kan je grotendeels bepalen wat voor indruk je gasten krijgen wanneer ze voor de eerste keer je woning of bedrijf binnentreden. Daarnaast kan een deurmat met een logo van je bedrijf natuurlijk ook dienen als geweldige promotie. Mocht je geïnteresseerd zijn in een persoonlijke deurmat raden we je aan om verder te lezen, zodat je precies weet hoe je deze gepersonaliseerde deurmat kunt bestellen.

Een afbeelding of logo op een gepersonaliseerde deurmat

Indien je op zoek bent naar een uniek product voor in je woning of in je bedrijfspand vindt je binnen ons diverse mogelijkheden. Wij zijn namelijk in staat om een persoonlijke boodschap, afbeelding of tekst op een deurmat te drukken. Je kunt bij ons terecht voor zowel de aanschaf van gepersonaliseerde droogloopmatten, schraapmatten en absorberende matten. Wel vragen we je om na te denken of je de mat buiten of binnen wilt gebruiken, zodat je zeker weet dat je de juiste gepersonaliseerde deurmat aanschaft.

Hoe bestel je gepersonaliseerde deurmatten bij Ikado.nl?

Het bestellen van een gepersonaliseerde deurmat gaat iets anders dan je van ons gewend bent, maar is nog steeds relatief eenvoudig. Ten eerste is het belangrijk dat je de mat bestelt op dezelfde wijze zoals je met alle andere producten zou doen. Op het moment dat je dit hebt gedaan stuur je een e-mail naar [email protected] met de gewenste afbeeldingen, teksten of dessins. Wij zijn in staat om vrijwel alle soorten afbeeldingen en teksten op de deurmatten te drukken. Wel is het belangrijk dat de bestanden die je ons opstuurt in JPEG, PNG óf VECTOR formaat zijn. Wij hebben deze bestandsformaten nodig om ervoor te zorgen dat de afbeelding mooi uitkomt op de gepersonaliseerde deurmat. 24 uur nadat je ons de afbeeldingen en/of teksten hebt opgestuurd zullen wij een ontwerp maken. Vervolgens nemen wij contact met je op en indien je het ontwerp hebt goedgekeurd zullen wij aan de slag gaan met het maken van de gepersonaliseerde deurmat. Tenslotte houden we je op de hoogte van de productie, zodat je precies weet wanneer je het product in huis kunt verwachten.

Contact opnemen met Ikado.nl

Heb je vragen over hoe het productieproces van een gepersonaliseerde deurmat er precies uitziet of heb je andere vragen over de producten binnen ons assortiment. Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen en al je vragen te stellen. Wij hechten namelijk veel waarde aan onze klanten en indien mogelijk proberen we je altijd te voorzien van advies op maat. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat al onze gepersonaliseerde deurmatten van hoge kwaliteit zijn, waardoor je bent verzekerd van een product dat in staat is om jarenlang mee te gaan. Wil je contact met ons opnemen? Dan kan dit zowel telefonisch als via e-mail. Voor telefonisch contact kan je bellen naar +31 13 – 234 09 94. Liever mailen? Stuur dan je vraag door naar [email protected]. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zodat jij in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken. Ben jij dus op zoek naar promotiemateriaal voor je bedrijf of ben je gewoonweg op zoek naar een leuke deurmat voor in je woning? Dan kan je snel en voordelig terecht bij Ikado.nl. Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde deurmat en geniet van alle voordelen die dit product te bieden heeft.