• Lorem ipsum

Werkplaatsmat

Werkplaatsmat

Een werkplaatsmat draagt bij aan een veilige werkomgeving. Indien jouw onderneming beschikt over een werkplaats is het zeer verstandig om dit soort matten aan te schaffen. Deze matten zijn er in allerlei verschillende vormen en maten, waardoor ze voor verschillende soorten toepassingen gebruikt kunnen worden. Op het moment dat er binnen jouw werkplaats veel gewerkt wordt met grote werkvoertuigen kan je gebruik maken een mat die speciaal is ontworpen voor zwaar verkeer. Een werkplaatsmat zal de vloer van de werkplaats beschermen, waardoor de werkplaats tegelijkertijd een stuk veiliger wordt. Natuurlijk hebben we veel meer werkplaatsmatten binnen en ons assortiment beschikbaar en voor een compleet overzicht raden we je dan ook aan om ons assortiment hierboven te bekijken.

Een werkplaatsmat gebruiken

De matten die je vindt binnen ons assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor werkplaatsen. Deze matten beschermen de vloer tegen gewicht en vuil. Doordat wij vele verschillende soorten matten beschikbaar hebben raden wij je altijd aan om de productomschrijving van de producten goed door te lezen. Zo weet je waar je de mat voor kunt gebruiken en kom je achteraf tevens niet voor onaangename verrassingen te staan. Hiernaast is het van belang dat je ervoor zorgt dat de matten ten alle tijden op hun plek blijven liggen. Door hiervan verzekerd te zijn raden we je aan om de werkplaatsmat aan de vloer te bevestigen door middel van dubbelzijdig tape. Op het moment dat je mat aan de vloer hebt bevestigd ben je verzekerd van een mat die in staat is om jarenlang mee te gaan en dus ook jarenlang bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

Bescherm de vloer van de werkplaats

Werkplaatsen worden speciaal ingericht om hier werk in te verrichten. In deze werkplaatsen vindt dan ook mogelijk gevaarlijk werk plaats. Vandaar dat het van groot belang is dat de vloer van de werkplaats er altijd goed bijligt. Op het moment dat hier gaten in ontstaan of wanneer de vloer bijvoorbeeld glad wordt door losliggend vuil wordt de kans op ongelukken vergroot. Dit is natuurlijk bijzonder onwenselijk voor de medewerkers in de werkplaats, maar ook voor de eigenaar van de werkplaats kan dit nadelige gevolgen met zich meebrengen. Een onveilige werkplaats kan namelijk zorgen voor ongelukken. Voorkom dit door gebruik te maken van een werkplaatsmat.

De overige voordelen van werkplaatsmatten

Een werkplaatsmat schaf je dus vooral aan om je werkplaats veiliger te maken voor de medewerkers die hierin werken. Hiernaast zijn er echter nog andere voordelen verbonden aan werkplaatsmatten. Binnen ons assortiment vind je namelijk professionele antivermoeidheidsmatten die bijdragen aan de productiviteit van je medewerkers. Daarnaast zijn de meeste matten binnen ons assortiment voorzien van een geluiddempende werking, waardoor het gehoor van je medewerkers wordt beschermd.

Bestellen en levering

Wil jij een werkplaatsmat uit het assortiment van Ikado.nl bestellen? Dan kan dit binnen een handomdraai. Plaats de mat die je wenst te bestellen in je winkelwagen, vul je adres- en contactgegevens in en reken tenslotte af via een betaalmethode naar wens. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen kan en mag je van ons verwachten dat we meteen aan de slag gaan met de verwerking van je bestelling. Over het algemeen kan je je bestelling dan ook binnen twee dagen in huis verwachten. Voor de verzending van onze bestellingen brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Bestel je voor een bedrag dat hoger is dan € 25,-? Dan komen deze verzendkosten te vervallen en in dit geval verzenden wij dus je werkplaatsmat gratis door heel Nederland en België.

Contact opnemen voor meer informatie

Bij Ikado.nl staan we iedere dag klaar om onze klanten te voorzien van meer informatie. Indien je behoefte hebt aan meer informatie raden we je dan ook aan om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. We helpen je graag verder. Schaf nu jouw werkplaatsmat aan bij Ikado.nl.