• Lorem ipsum

BBQ matten

BBQ matten

Om je vloer optimaal te beschermen tijdens het barbecueën is het mogelijk om BBQ matten aan te schaffen. Tijdens het bakken is het namelijk mogelijk dat er spetters op de vloer terecht komen. Deze spetters kunnen je vloer beschadigen en daarnaast zijn de vlekken die deze spetters achterlaten enorm moeilijk te verwijderen. Door een BBQ mat aan te schaffen bescherm je je vloer tegen vlekken en beschadigingen die kunnen ontstaan tijdens het bakken en braden. Binnen ons assortiment vind je BBQ matten in allerlei soorten en maten. Wij raden je dan ook aan om ons complete assortiment hierboven te bekijken.

Waarom BBQ matten aanschaffen?

Zoals je hierboven al even kort hebt kunnen lezen schaf je een barbecuemat vooral aan om je vloer te beschermen tegen mogelijke verontreinigingen. Wanneer je namelijk eten aan het bereiden bent kan dit een hoop spetters opleveren. Op het moment dat deze spetters op de vloer terechtkomen zullen deze spetters kleine vlekjes achterlaten. Doordat het hier in de meeste gevallen gaat om vetspetters zijn deze enorm lastig te verwijderen. Daarnaast is het ook mogelijk dat er vonken van de kolen afkomen of dat er andere resten van de barbecue op de vloer terechtkomen. Door BBQ matten aan te schaffen voorkom je dat je vloer wordt beschadigd en daarnaast zijn deze matten gemakkelijk te reinigen, waardoor je tevens bent verzekerd van een duurzame aankoop.

Een duurzame BBQ mat aanschaffen

Wanneer je op het punt staat om BBQ matten aan te schaffen wil je er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat je een lange periode gebruik kunt maken van deze matten. Binnen ons assortiment vind je dan ook barbecuematten die 100% gemaakt zijn van gerecycleerd materiaal. Hierdoor zijn deze matten in staat om een lange tijd mee te gaan, want dit materiaal is tot wel 300 keer zo sterk als het materiaal dat normaliter wordt gebruikt. Je maakt dus ook nog eens een duurzame en zeer milieubewuste keuze. Op het moment dat de mat vies is kan je deze eenvoudig schoonmaken door gebruik te maken van een tuinslang. Na het schoonmaken hoef je de mat enkel en alleen op te rollen en kan je deze weer opbergen.

Stijlvol en duurzaam

Binnen ons assortiment vindt je diverse BBQ matten die zijn voorzien van een stijlvol en tijdloos design. Uiteraard zijn deze matten veilig om te gebruiken en zorgen ze er tevens voor dat je barbecue niet kan verschuiven. Daarnaast is het wel zo fijn als de mat ook nog eens leuk is om naar te kijken. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat je binnen ons assortiment zeker een geschikte optie zal vinden die past bij je wensen en behoeften.

Bestel eenvoudig bij Ikado.nl

BBQ matten bestel je snel en voordelig bij Ikado.nl. Het enige wat je hoeft te doen is de matten die je wenst te bestellen in je winkelwagen te plaatsen. Vervolgens vul je je adresgegevens in en reken je af via één van de beschikbare betaalmethodes. Zodra wij je betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met de verwerking van de bestelling. Dit betekent in de meeste gevallen dan ook dat je je barbecuemat binnen uiterlijk twee dagen in huis hebt. Mocht je bestelling vertraging oplopen nemen wij uiteraard contact met je op. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om de BBQ matten die je hebt besteld tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits je de producten in de originele staat en verpakking retourneert. Bestellingen boven een bedrag van € 25,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder dit bedrag brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening.

Neem contact op met Ikado.nl

Wil je meer weten over de BBQ matten uit ons assortiment? Dan raden we je aan om zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en kunnen je tevens voorzien van advies op maat. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail met je vraag naar [email protected]. Bestel nu snel en voordelig jouw BBQ matten bij Ikado.nl.