• Lorem ipsum

Schraapmat

Schraapmat

Door een schraapmat aan te schaffen haal je een handige mat in huis, waardoor je altijd verzekerd bent van droge schoenen. Ben jij het ook zat om steeds opnieuw de vloer te dweilen, doordat iedereen met vieze schoenen je woning binnenloopt? Dan zijn onze schraapmatten de ideale oplossing. Binnen ons assortiment vind je deze matten in allerlei verschillende soorten en maten. Tevens bieden we verschillende varianten aan die zijn voorzien van een leuke opdruk, waardoor het dus tegelijkertijd mogelijk is om extra sfeer te creëren. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Wat is een schraapmat precies?

Schraapmatten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat vuil buiten de deur blijft. Door deze matten neer te leggen ben je ervan verzekerd dat de entree van je woning of bijvoorbeeld van je kantoor netjes en schoon blijft. Deze matten hebben namelijk een reinigende werking en zijn in staat om al het vuil van onder je schoenen vandaan te halen. Een schraapmat bestaat uit allerlei verschillende kleine haartjes die diep doordringen tot in de schoenzool.

Schraapmatten met een afbeelding

Ben jij op zoek naar een mat die in staat is om je schoenen te reinigen en daarnaast je woning kan voorzien van een gezellige sfeer? Dan vind je binnen ons assortiment verschillende schraapmatten die zijn voorzien van een leuke afbeelding. Hierbij kan je denken aan afbeeldingen van je favoriete dier, maar bijvoorbeeld ook aan een schraapmat die is voorzien van een leuke tekst. Iedere keer wanneer je thuiskomt en je voeten veegt zie je een mooie afbeelding of tekst waar je vrolijk van wordt, waardoor thuiskomen na een lange werkdag een werkelijk feest wordt.

Binnen of buiten?

De schraapmatten uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Toch zien we vaak dat mensen ervoor kiezen om deze matten buiten te leggen. Deze matten kunnen namelijk zonder probleem het gehele jaar buiten blijven liggen en zullen hun reinigende werking dan ook niet verliezen. Op het moment dat je gebruik maakt van een schraapmat in combinatie met een droogloopmat zorg je er tevens voor dat vocht geen kans heeft om je huis binnen te komen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een schone en droge vloer en dit is natuurlijk wel zo fijn wanneer je thuiskomt.

Bestellen en levering

Mocht je oog zijn gevallen op een specifieke schraapmat uit ons assortiment kan je deze eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Het enige wat je hoeft te doen is de mat die je wenst te bestellen in je winkelwagen te plaatsen. Vervolgens is het belangrijk dat je je contact- en adresgegevens invult. Tenslotte reken je af via één van de beschikbare betaalmethodes die we aanbieden. Op het moment dat wij je betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. In de meeste gevallen leveren wij onze bestellingen binnen twee dagen. Mocht het nu zo zijn dat je bestelling om één of andere reden vertraging heeft opgelopen zullen wij uiteraard contact met je opnemen. Voor het verzenden van onze bestellingen vragen wij een bedrag van € 5,90. Bestel je boven een bedrag van € 25,-? Dan komen deze verzendkosten te vervallen en leveren wij je schraapmat gratis af door heel Nederland en België.

Meer weten?

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je behoefte hebt aan meer informatie over een schraapmat uit ons assortiment. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en deze vragen aan ons te stellen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bestel jouw schraapmat vandaag nog bij Ikado.nl.