• Lorem ipsum

Antislipmat

Antislipmat

Ben jij op zoek naar een antislipmat? Dan kunnen we je vertellen dat je bij Ikado.nl aan het juiste adres bent. Binnen ons aanbod vindt je verschillende matten die kunnen bijdragen aan extra veiligheid in je woning. Je kunt deze matten bijvoorbeeld onder je tapijt plaatsen voor extra veiligheid. Binnen ons assortiment vindt je antislipmatten in verschillende afmetingen. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat er zeker een antislipmat bijzit die past bij je wensen en behoeften. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Een antislipmat voor onder het tapijt

Heb jij een tapijt liggen in je huis? Dan is het vast weleens voorgekomen dat dit tapijt is verschoven terwijl je er overheen liep. Vooral wanneer je hier met een wat sneller tempo overheen loopt kan dit mogelijk valgevaar opleveren met alle gevolgen van dien. Dit is natuurlijk iets waar je niet op zit te wachten en daarom raden we je aan om een antislipmat onder het tapijt te leggen. Hierdoor blijft het tapijt altijd op dezelfde plek liggen, hoe snel je er ook overheen loopt. De antislipmatten zijn niet zichtbaar en dus hoef je je ook geen zorgen te maken over hoe deze matten de uitstraling van je woning beïnvloeden.

Het kiezen van de juiste maat

Binnen ons assortiment vindt je antislipmatten in allerlei verschillende soorten en maten. Het is dan ook belangrijk dat je een goede keuze maakt uit de verschillende opties die we aanbieden. Wij raden het aan om voor een antislipmat te kiezen die vrijwel net zo groot is als het tapijt of het vloerkleed waaronder je deze plaatst. Op deze manier voorkom je namelijk dat stukken van het tapijt of vloerkleed gaan glijden. Hiernaast is het ook weer belangrijk dat de antislipmatten niet onder het tapijt of vloerkleed uitkomen voor de beste uitstraling. Mocht je advies nodig hebben met betrekking tot de aanschaf van een antislipmat is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Bestellen en levering

Indien je één of meerdere antislipmatten naar wens hebt gevonden kan je deze eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Je plaatst de matten die je wenst te bestellen in je winkelwagen, vult je adresgegevens in en vervolgens reken je af via één van de beschikbare betaalmethodes. Wij ontvangen de bestelling direct in ons systeem en dit betekent dan ook dat wij direct aan de slag gaan met de verwerking van de bestelling. Over het algemeen kan je je antislipmat binnen 1 tot 2 dagen in huis verwachten. Mocht de levering om één of andere reden vertraging oplopen nemen wij uiteraard contact met je op.

Voor bestellingen onder een bedrag van € 25,- brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Bestellingen boven een bedrag van € 25,- worden gratis verzonden door heel Nederland en België. Daarnaast bieden wij iedere klant de mogelijkheid om de producten tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Houdt hierbij wel rekening met het feit dat wij je vragen om de producten te retourneren in de originele staat en verpakking.

Neem contact met ons op

Indien je behoefte hebt aan meer informatie over een antislipmat uit ons assortiment is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is dagelijks zowel via telefoon als via e-mail bereikbaar. Iedere dag doen wij dan ook ons uiterste best om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bekijk nu ons complete assortiment en bestel een antislipmat snel en eenvoudig bij Ikado.nl.