• Lorem ipsum

Droogloopmat op maat

Droogloopmat op maat

Een droogloopmat op maat is enorm handig indien je verzekerd wilt zijn van het feit dat jij en je gasten bij binnenkomst van je woning of bedrijfspand hun voeten kunnen afvegen. Wanneer ze dit niet doen bestaat er namelijk de kans dat vuil van buiten mee naar binnen wordt meegenomen. Hierdoor wordt je vloer weer vies en dien je dus weer aandacht besteden aan het reinigen van je vloer. Zit jij hier niet op te wachten? Dan raden we je aan om een droogloopmat die op maat is gemaakt te bestellen. Hierbij hoef je tevens geen zorgen te maken over het feit of deze mat niet binnen de ruimte past, omdat je zelf de afmetingen kunt kiezen. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een droogloopmat op maat?

Zoals je in de introductie hebt kunnen lezen biedt een droogloopmat verschillende voordelen. Toch merken wij uit de praktijk dat menig persoon moeite heeft met het vinden van een mat die past binnen hun woning of bedrijfspand. Wanneer je op het punt staat om een droogloopmat aan te schaffen wil je hier natuurlijk wel van verzekerd zijn. Een manier om dit te bereiken is door een droogloopmat op maat aan te schaffen. Wij bieden verschillende varianten op maat aan en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat je een geschikte mat zal vinden binnen ons assortiment.

Een droogloopmat combineren

Afhankelijk van je woonsituatie kan het handig zijn om een droogloopmat op maat te combineren met een andere deurmat. Wanneer je woning bijvoorbeeld omgeven is door gras zal je ongetwijfeld te maken hebben met gras en modder dat onder je schoenen komt te zitten. Hoewel droogloopmatten in staat zijn om je schoenen weer droog te maken zal het gras en modder op je schoenen blijven zitten, waardoor het alsnog mogelijk is dat je dit vuil mee naar binnen neemt. In dat geval raden we je dan ook aan om je droogloopmat op maat te combineren met bijvoorbeeld een borstelmat. Hierdoor zorg je ervoor dat het vuil niet binnenin je woning zal komen en daarnaast ben je altijd verzekerd van een droge vloer.

De mogelijkheden binnen ons assortiment

Binnen ons assortiment heb je de keuze uit verschillende droogloopmatten op maat. Ten eerste kan je kiezen voor simpele varianten in een enkele kleur. Mocht je op zoek zijn naar iets unieks dan hebben we ook verschillende mogelijkheden voor je in huis. Kies bijvoorbeeld voor een droogloopmat op maat die is voorzien van een leuke afbeelding of tekst, waardoor het tegelijkertijd mogelijk is om je woning of kantoor te voorzien van extra sfeer.

Bestellen en levering

Op het moment dat je een keuze hebt kunnen maken uit ons assortiment kan je een droogloopmat op maat bijzonder eenvoudig bestellen via onze webwinkel. Plaats de mat die je wenst te bestellen in de winkelwagen, vul je adresgegevens in en reken tenslotte af. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met de verwerking van de bestelling. Over het algemeen kan je er dan ook van uitgaan dat wij je droogloopmat op maat binnen twee dagen afleveren. Mocht je bestelling onverhoopt vertraging opleveren zullen wij dit uiteraard aan je doorgeven.

Neem contact met ons op

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je behoefte hebt aan meer informatie over een specifieke droogloopmat die op maat is gemaakt. Twijfel in dit geval dan ook geen enkel moment om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Bel naar 0031 13 23 40 994 voor direct antwoord of stuur je vraag door naar [email protected]. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor de aanschaf van een droogloopmat op maat bij Ikado.nl aan het juiste adres bent.