• Lorem ipsum

Lopers

Een loper is mooi en brengt een heel luxe uitstraling met zich mee. Bestel daarom uw rode loper en keukenlopers bij Ikado.nl.

Lopers

Lopers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Ook binnen het assortiment van Ikado.nl vindt je verschillende mogelijkheden. We hebben bijvoorbeeld keukenlopers in ons assortiment, maar tevens kan je ook bij ons terecht voor de aanschaf van een rode loper wanneer je een evenement op de planning hebt staan. Wat al deze artikelen in ieder geval gemeen hebben is dat ze de vloer beschermen tegen vuil en vocht, waardoor je langer kunt genieten van een schone vloer. Bekijk nu het volledige aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Lopers voor in de keuken

Tijdens het inrichten van de keuken heb je niet bijzonder veel keuze. In de meeste koophuizen heb je natuurlijk wel de mogelijkheid om je eigen keuken samen te stellen, maar veel meer dan dat zit er niet in. Toch vinden mensen het fijn om hun keuken gezelliger te maken. Dit kan je onder andere bereiken door een keukenloper aan te schaffen. Keukenlopers zorgen voor meer sfeer en binnen ons assortiment vindt je varianten die zijn voorzien van leuke afbeeldingen, mooie kleuren of leuke teksten. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat je prachtige lopers voor in de keuken zal vinden. Naast dat keukenlopers bijdragen aan een gezellige sfeer beschermen ze tevens de keukenvloer tegen vuil en verontreinigingen tijdens het koken. Mocht het nu zo zijn dat de loper vies wordt kan je deze eenvoudig schoonmaken door gebruik te maken van een droge doek, lauw water en reinigingsmiddel.

Een rode loper voor een evenement

Heb jij binnenkort een verjaardagsfeestje of bijvoorbeeld een trouwerij op de planning staan? Dan is het misschien een leuk idee om een rode loper aan te schaffen. Een rode loper straat luxe uit en voor veel mensen is het dan ook een bijzondere ervaring om over deze lopers heen te lopen. Wanneer jij of je gasten foto’s maken op de rode loper zal dit een uniek gevoel geven. Binnen het assortiment van Ikado.nl vind je verschillende varianten die tevens op maat zijn bestellen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het feit dat de lopers binnen je huis of tuin passen.

Rubberen varianten

Naast rode lopers en een loper voor in de keuken bieden we bij Ikado.nl verschillende rubberen varianten aan. Deze artikelen kunnen gebruikt worden voor vele verschillende toepassingen, waarbij je kunt denken aan kantoren, winkels, bussen, werkplaatsen, traptreden en nog veel meer. Wij zijn in staat om deze artikelen op maat te maken, waardoor je altijd verzekerd bent van een loper die past binnen de ruimte waarin je deze wilt plaatsen.

Bestel vandaag nog bij Ikado.nl

Lopers aanschaffen doe je binnen een handomdraai bij Ikado.nl. We vragen je alleen om de artikelen die je wenst te bestellen in je winkelwagen te plaatsen. Vervolgens vul je je adres- en contactgegevens in en reken je tenslotte af via één van de verschillende betaalmethodes die we aanbieden. We ontvangen je bestelling direct en dit betekent dan ook dat je de lopers binnen uiterlijk 48 uur in huis kunt verwachten. Voor de verzending van onze producten maken we gebruik van verschillende logistieke vervoerders, zoals PostNL, DPD en GLS. Bestellingen vanaf een bedrag van € 25,- worden gratis verzonden door heel Nederland en België. Voor bestellingen onder dit bedrag brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de lopers uit ons assortiment? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij beantwoorden je vragen en kunnen je voorzien van advies op maat. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je met de lopers uit ons assortiment producten van topkwaliteit in huis haalt.