• Lorem ipsum

Deurmat

Deurmat

Een deurmat is van toegevoegde waarde voor iedere woning. Door dit soort matten aan te schaffen kan je er namelijk voor zorgen dat vuil van buiten niet binnen je woning terechtkomt. Daarnaast kan een mat met een leuke opdruk bijdragen aan de sfeer in je woning. Binnen het assortiment van Ikado.nl vind je vele verschillende soorten deurmatten. We bieden matten aan die gemaakt zijn van allerlei soorten verschillende materialen, maar tevens bieden we vele verschillende vormen en afmetingen aan. Voor een compleet overzicht van ons aanbod raden we je aan om ons assortiment hierboven te bekijken.

Een kokosmat voor een schoon interieur

Ben jij op zoek naar een deurmat die helpt om vuil buiten de deur te houden? Neem dan eens een kijkje naar een kokosmat uit ons assortiment. Deze deurmatten zijn gemaakt van stevige materialen en daarnaast erg duurzaam. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat deze matten in staat zijn om jarenlang mee te gaan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de kokosmat en haal je een geweldig product in huis, waardoor je tevens verzekerd bent van een schoon interieur.

Een droogloopmat voor binnen

Nederland staat helaas niet bekend om het mooie weer. Het regent behoorlijk vaak in ons land en dit kan in sommige gevallen best vervelend zijn. Wanneer je namelijk buiten in de regen hebt gelopen en je woning wilt betreden zal je modder en vuil mee naar binnen nemen. Dit kan voorkomen door een droogloopmat aan te schaffen. Deze matten nemen het vocht van je schoenen op, waardoor de vloeren in je huis schoon zullen blijven. Voor de optimale werking van een droogloopmat raden wij het aan om deze deurmat regelmatig uit te kloppen. Hierdoor zal al het vuil van de droogloopmat verdwijnen en kan je dus weer voorlopig gebruik maken van deze mat. Wij hebben meerdere droogloopmatten in ons assortiment en wij twijfelen er dan ook niet over dat je een geschikte optie binnen ons assortiment zal kunnen vinden.

Een deurmat met een leuke tekst of opdruk

Ben je op zoek naar een deurmat die bijdraagt aan extra sfeer in je huis? Dan nodigen we je graag uit om ons assortiment aan deurmatten te bekijken die zijn voorzien van een leuke test, opdruk of print. Wij bieden verschillende opties aan, waarbij je kunt denken aan leuke ‘welkom thuis’ teksten, afbeeldingen van dieren of bijvoorbeeld van planten. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij meer dan genoeg mogelijkheden hebben, waardoor je in staat bent om een deurmat aan te schaffen die perfect past bij de rest van je interieur.

Een borstelmat voor schone schoenen

Naast een droogloopmat en een kokosmat bieden we tevens een borstelmat aan die je kunt gebruiken voor het verwijderen van hardnekkig vuil onder je schoenen. Deze matten zijn ideaal voor bijvoorbeeld boerderijen of andere woningen waarbij het vrijwel onvermijdbaar is dat je vuil van buiten mee naar binnen neemt. Op de borstelmat zijn meerdere borstels naast elkaar geplaatst met ruimte ertussen. Hierdoor kan je gemakkelijk al het vuil van je schoenen schrapen. Tevens bieden we verschillende opties aan die ook zijn voorzien van een borstel aan de zijkant, waardoor je je schoenen van top tot teen schoonmaakt.

Een handige schraapmat

Mocht het zo zijn dat er bijzonder hardnekkig vuil op je schoenen aanwezig is heb je tevens de mogelijkheid om te kiezen voor de aanschaf van een schraapmat. Deze matten zijn voorzien van materiaal wat in staat is om het meest hardnekkige vuil van je schoenen te verwijderen. Daarnaast neemt deze mat ook vocht op, waardoor je vloer niet vochtig wordt. De schraapmatten uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en wanneer je deze deurmat aanschaft haal je dus een bijzonder veelzijdige mat in huis.

Een rubberen mat

Ben je op zoek naar een duurzame deurmat die tevens gemakkelijk is schoon te maken? Dan is een rubberen mat de mat waar je naar op zoek bent. Deze matten zijn enorm duurzaam en vereisen daarnaast weinig onderhoud. Wil je dus een rubberen deurmat aanschaffen die bijzonder gemakkelijk is te onderhouden, maar tevens stijlvol is? Dan zit je bij Ikado.nl zeker goed.

Behoefte aan meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie over een deurmat uit ons assortiment? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Stel de vragen die je hebt en zij zullen je voorzien van een duidelijk antwoord. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Schaf nu jouw deurmat snel en voordelig aan bij Ikado.nl.