• Lorem ipsum

Speelkleed

-100%
Darts speelmat
Darts speelmat
€49,95€0,00
Speelkleed

Ben jij je aan het oriënteren voor de aanschaf van een speelgoed voor je kind(eren)? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je allerlei verschillende en unieke speelkleden waar je kinderen zich urenlang mee kunnen vermaken. Speelkleden zorgen voor plezier, maar dragen daarnaast ook bij aan de ontwikkeling van een kind. Ze kunnen hun creativiteit namelijk volledig de vrije loop laten en zelfs de leukste fantasieverhalen verzinnen. Tevens voelen de kleden binnen ons assortiment heerlijk zacht aan, waardoor je kind is voorzien van een heerlijk comfortabele speelruimte. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie over deze producten uit ons assortiment.

Speelkleden in allerlei soorten en maten

Ons assortiment bestaat uit speelkleden in allerlei verschillende soorten en maten. We hebben vele verschillende unieke matten beschikbaar die nergens anders verkrijgbaar zijn. Onze speelkleden zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals EVA foam en tevens zijn verschillende speelkleden in ons assortiment voorzien van een antisliplaag. Deze laag zorgt ervoor dat de kleden tijdens het spelen niet kunnen verschuiven, waardoor je kinderen dus altijd veilig kunnen spelen.

Stimuleer de creativiteit van uw kind(eren)

Ieder speelkleed uit ons assortiment vertelt een uniek verhaal. Of dit nu gaat om een dierentuin of om een prinsessen kasteel, wij kunnen je verzekeren dat je kinderen enorm veel plezier gaan beleven aan deze speelkleden. Door gebruik te maken van een speelkleed in combinatie met ander speelgoed kunnen kinderen hun eigen verhalen maken. Dit is met name positief voor de ontwikkeling van de kinderen, omdat de creativiteit op deze manier gestimuleerd wordt. Tevens vind je binnen ons assortiment speciale kleden die ontworpen zijn voor het spelen van spelletjes, zoals bijvoorbeeld ganzenbord.

Ook voor kinderen met allergieën

Op het moment dat je kind last heeft van allergieën dan zal je hier rekening mee moeten houden tijdens de aanschaf van een vloerkleed. Gelukkig vind je binnen ons assortiment verschillende anti allergie speelkleden, waardoor je kinderen zonder zorgen op dit speelkleed kunnen spelen. Ook wanneer je bijvoorbeeld een eigenaar bent van een kinderopvang zijn deze kleden zeer geschikt. Hierdoor weet je zeker dat alle kinderen vrij en zorgeloos kunnen spelen.

Een speelkleed voor buiten

In deze tijden van digitalisering merken we dat kinderen steeds minder vaak buitenspelen. Steeds vaker grijpen ze naar de iPad of naar de smartphone van hun ouders om hier spelletjes op te spelen. Hoewel dit begrijpelijk is, kan dit de ontwikkeling van je kind op een negatieve manier beïnvloeden. Wanneer kinderen namelijk buitenspelen ontwikkelen ze speciale vaardigheden. Hierbij kan je denken aan vaardigheden op communicatief gebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van samenwerking wanneer ze samenspelen met andere kinderen. Door een leuk speelkleed voor buiten aan te schaffen zorg je ervoor dat kinderen meer plezier krijgen in het buitenspelen, waardoor ze dus weer verschillende vaardigheden ontwikkelen.

Actief of rustig spelen

De uitstraling van het speelkleed bepaalt in grote mate de manier waarop de kinderen zullen spelen. Op het moment dat je bijvoorbeeld een hinkelbaan speelkleed aanschaft zullen je kinderen sneller geneigd zijn om actief te gaan spelen. Wanneer je aan de andere kant kiest voor een kleed met een racebaan zullen je kinderen meer tijd zittend besteden, terwijl ze speelgoedauto’s over het kleed laten racen. Voor wat voor soort speelkleed je uiteindelijk kiest, het moge duidelijk zijn dat je binnen ons assortiment meer dan genoeg mogelijkheden hebt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je vragen over de speelkleden uit ons assortiment of wil je meer weten over de andere producten die we aanbieden? Dan raden we je aan om niet te wachten en zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen je vragen beantwoorden en je tevens voorzien van advies op maat. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij kunnen je verzekeren dat je kinderen urenlang speelplezier beleven met ieder speelkleed uit ons assortiment.