• Lorem ipsum

Rode loper

Rode loper

Een rode loper staat gelijk aan een uitstraling van luxe en gezelligheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we het gebruik van rode lopers veelvuldig terugzien tijdens evenementen of feesten. Voor de meeste mensen is het dan ook een speciaal gevoel wanneer ze over deze loper heenlopen. Heb jij dit altijd al eens willen doen? Dan hebben wij nu de oplossing voor je in huis. Binnen ons assortiment vind je namelijk verschillende lopers in de kleur rood die op maat gemaakt kunnen worden. Haal het gevoel van luxe en gezelligheid nu eenvoudig in huis door een rode loper aan te schaffen. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie over dit product raden we je aan om verder te lezen.

Geweldige optie voor een evenement

Heb je een prachtige locatie geregeld voor een evenement of een feest? Dan mag een rode loper eigenlijk niet ontbreken. De loper zorgt voor een geweldige sfeer en door dit artikel aan te schaffen is het mogelijk om het feest te onderscheiden van andere feesten. Wanneer jij of je gasten namelijk over de loper heenlopen krijgen ze een speciaal gevoel wat niet snel te evenaren is. Heb jij op dit moment nog geen loper in de kleur rood in huis? Dan is het tevens mogelijk om deze mat te huren. Het nadeel hiervan is dat je zowel de huur betaald als de prijs om de loper neer te laten leggen. In principe betaal je dus dubbel, terwijl dit absoluut niet het geval hoeft te zijn. Wanneer je namelijk een rode loper van Ikado.nl in huis haalt ben je voor een klein bedrag verzekerd van een loper die je vele jaren kunt gebruiken. Maak jouw evenement of feest helemaal compleet en schaf nu een prachtige loper in de kleur rood aan.

Een rode loper op maat aanschaffen

Wanneer je op het punt staat om één of meerdere rode lopers aan te schaffen wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je de juiste maat aanschaft. Gelukkig hoef je je hier bij Ikado.nl geen zorgen over te maken. Wij zijn namelijk in staat om lopers op maat te leveren. Je hebt de keuze uit een lengte van tussen de 3 m en 30 m. De breedte van de loper is 1 meter, waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt om hier alleen of samen met iemand anders overheen te lopen.

Veiligheid staat op nummer één

Net als bij andere lopers is het van belang dat je een rode loper op de juiste wijze neerlegt. Dit doe je om te voorkomen dat er hobbels in loper verschijnen met alle gevolgen van dien. Mensen kunnen bijvoorbeeld struikelen over deze hobbels en hier zit je natuurlijk absoluut niet op te wachten. Doordat de loper kan opkrullen en verschuiven raden wij het aan om de loper vast te zetten met dubbelzijdig tape. Hierdoor zorg je ervoor dat de mat niet kan verschuiven wat de veiligheid van de rode loper ten goede komt.

Meer weten?

Wil je meer weten over een rode loper op maat of heb je andere vragen die je aan ons wilt stellen? Dan is het natuurlijk geen enkel probleem om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en kunnen je tevens voorzien van advies op maat. Het is zowel mogelijk om telefonisch als via e-mail contact met ons op te nemen. Wil je echter direct antwoord op je vraag? Dan raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0031 13 23 40 994. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij voorzien je graag van meer informatie over de rode loper uit ons assortiment.