• Lorem ipsum

Antivermoeidheidsmat

Antivermoeidheidsmat

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om een antivermoeidheidsmat aan te schaffen. Dit is ook niet zo verwonderlijk aangezien medewerkers binnen een bedrijf steeds vaker grote afstanden afleggen. Terwijl ze dit doen lopen ze grotendeels op verharde vloeren en op den duur kan dit lichamelijke klachten veroorzaken. De klachten kunnen echter voorkomen worden door extra ondersteuning te bieden tijdens het lopen, maar bijvoorbeeld ook door extra ondersteuning te bieden wanneer medewerkers lange periodes achter elkaar moeten staan. Antivermoeidheidsmatten bieden deze perfecte ondersteuning en bij Ikado.nl kan je deze matten bijzonder voordelig aanschaffen. Om al onze mogelijkheden te bekijken raden we je aan om ons assortiment hierboven te bekijken. Mocht je nu behoefte hebben aan meer informatie is het natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

De functie van een antivermoeidheidsmat

Wanneer de medewerkers binnen een bedrijf de gehele dag moeten lopen op harde ondergronden kan dit op een gegeven moment leiden tot slijtage aan gewrichten en kunnen er verschillende pijnklachten ontstaan. Hier zitten je medewerkers natuurlijk absoluut niet op te wachten, maar ook voor werkgevers is dit allesbehalve ideaal. Wanneer deze klachten verergeren kan dit namelijk zorgen voor een hoger ziekteverzuim. Gelukkig kan een groot deel van deze klachten gemakkelijk voorkomen worden door gebruik te maken van een antivermoeidheidsmat. Deze matten zijn voorzien van stevig materiaal dat in staat is om de ‘klappen’ op de gewrichten voor grotendeels op te vangen. Hierdoor komen de spieren en gewrichten in je lichaam dus onder minder stress te staan, waardoor je ook minder snel last zal krijgen van lichamelijke klachten. De antivermoeidheidsmatten uit ons assortiment zijn gemaakt van stevige materialen en daardoor in staat om jarenlang mee te gaan.

Een geschikte variant kiezen

Het is belangrijke dat je een antivermoeidheidsmat aanschaft die in staat is om meer dan voldoende steun te bieden aan het lichaam van de personen die over deze mat heenlopen. Daarnaast is het ook van belang dat het gehele oppervlak waar de medewerkers vaak werken is bedekt met deze matten. Binnen ons assortiment vindt je verschillende mogelijkheden die hiertoe in staat zijn. Wij raden je aan om de beschrijvingen van onze producten goed door te nemen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kan je hierdoor ook een betere inschatting maken, zodat je weet welke mat nu het beste past binnen jouw professionele omgeving.

De voordelen van antivermoeidheidsmatten

Het eerste belangrijk voordeel had je misschien zelf wel kunnen bedenken. Een antivermoeidheidsmat is namelijk ontworpen om de vermoeiing van de medewerkers op de werkvloer tegen te gaan. Deze matten zijn voorzien van een ergonomische vormgeving, waardoor de druk op het lichaam wordt verminderd tijdens het lopen of langdurig staan. Daarnaast zijn de matten uit ons assortiment voorzien van een antisliplaag, waardoor ze ook tegelijkertijd bijdragen aan meer veiligheid op de werkvloer. Mocht je vragen hebben over de andere voordelen van deze matten dan raden we je aan om contact met ons op te nemen

Neem contact met ons op

Bij Ikado.nl staan we altijd klaar voor onze klanten. Op het moment dat je dan ook vragen wilt stellen of behoefte hebt aan meer informatie over de producten uit ons assortiment is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is dagelijks zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Bel naar 0031 13 23 40 994 voor een direct antwoord op je vraag of stuur een e-mail naar [email protected]. Welke vragen je ook wilt stellen wij doen altijd ons uiterste best om al je vragen zo goed en zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Hierdoor ben jij als klant in staat om een verstandige keuze te maken. Bekijk nu ons complete assortiment en bestel jouw antivermoeidheidsmat vandaag nog bij Ikado.nl.