• Lorem ipsum

Borstelmat

Borstelmat

Ben jij op zoek naar een borstelmat waarmee je je schoenen grondig schoon kunt vegen? Dan hebben wij binnen ons assortiment verschillende borstelmatten die dit voor elkaar krijgen. Door de unieke vorm van deze matten ben je in staat om zelfs het meest grondige vuil van je schoenen te verwijderen. Hierdoor voorkom je dat jij of je bezoekers vuil van buiten mee naar binnen nemen. Hierdoor bespaar je jezelf de tijd en moeite die nodig is om je vloer achteraf weer schoon te maken. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende soorten borstelmatten en voor een compleet overzicht van ons aanbod is het mogelijk om al onze producten hierboven te bekijken. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees dan op je gemakje even verder.

Wat is een borstelmat precies?

Een borstelmat is een mat die is voorzien van, je raadt het al, een borstel. Borstelmatten zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding in gemeen. Deze matten helpen je namelijk om je schoenen schoon te vegen. De borstelmatten uit ons assortiment zijn voorzien van een enorme hoeveelheid haartjes, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil eenvoudig van je schoenen kan worden verwijderd. In de praktijk zien we het gebruik van deze borstels dan ook vaak terug op boerderijen of andere omgevingen die zijn omringd door modder en gras.

Zowel praktisch als stijlvol

De reden dat je een borstelmat aanschaft is natuurlijk omdat je je schoenen snel eenvoudig schoon wilt kunnen maken, voordat je besluit om je woning te betreden. De borstelmatten uit ons assortiment zijn echter ook voorzien van leuke designs, waardoor deze ook nog eens leuk worden om naar te kijken. We hebben simpele modellen in ons assortiment, maar ook varianten die zijn voorzien van figuren. Waar je uiteindelijk ook voor kiest, het moge duidelijk zijn dat iedere borstelmat uit ons assortiment van hoge kwaliteit is. Wanneer je deze matten in huis haalt ben je dan ook verzekerd van een product dat in staat is om jarenlang mee te gaan.

De perfecte deurmat voor buiten

Deurmatten zijn er in vele verschillende soorten en maten. Iedere deurmat heeft dan ook een andere functie. Een droogloopmat is bijvoorbeeld bedoeld om je schoenen droog te maken voordat je je woning betreedt. Borstelmatten zijn dus bedoeld om je schoenen grondig schoon te maken. Het voordeel van deze matten is dat je deze het gehele jaar zonder zorgen buiten kunt laten liggen. De matten zullen niet slijten door het weer, waardoor je dus het gehele jaar gegarandeerd bent van schone schoenen. Om je woning volledig schoon te houden van al het vuil en nattigheid van buiten raden wij het aan om een borstelmat te combineren met een droogloopmat. Hierdoor kan je allereerst je schoenen ontdoen van al het modder en/of gras en kan je vervolgens je schoenen droog maken op de droogloopmat. Hierdoor zal er geen enkel vuil op je schoenen aanwezig zijn wanneer je je woning binnenloopt.

Borstelmatten bestellen bij Ikado.nl

Mocht je een borstelmat naar wens hebben gevonden binnen ons assortiment kan je deze binnen een handomdraai bestellen via onze webwinkel. Het enige wat je hoeft te doen is het artikel dat je wilt bestellen in je winkelwagen te plaatsen. Vervolgens volg je de vervolgstappen, zoals het invullen van je adres- en contactgegevens. Tenslotte betaal je de bestelling door één van de beschikbare betaalmethodes. Zodra wij je betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. In de meeste gevallen kan je uitgaan van een levertijd van maximaal twee dagen. Mocht de levering je borstelmat onverhoopt vertraging opleveren zullen wij uiteraard contact met je opnemen en je voorzien van meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil jij meer weten over een borstelmat uit ons assortiment of heb je andere vragen die je aan ons wilt stellen? Dan raden we je aan om niet te twijfelen en zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie over een borstelmat uit ons assortiment.