• Lorem ipsum

Kaartmat

Kaartmat

De aanschaf van een kaartmat heeft verschillende voordelen. Ten eerste hebben alle spelers in het spel een duidelijk plek om de kaarten neer te leggen. Daarnaast zijn kaartmatten binnen ons assortiment geschikt voor verschillende soorten kaartspellen. Door gebruik te maken van deze matten zal het spel veel soepeler verlopen. Dit zijn echter maar enkele voordelen van deze mat en wij vertellen je graag meer. Voordat het zover is raden we je echter aan om ons complete assortiment hierboven te bekijken. Mocht je nu geïnteresseerd zijn in de aanschaf van deze artikelen kan je deze eenvoudig bestellen via onze webwinkel.

De functie van een kaartmat

Kaartspellen kunnen erg gezellig zijn met familie of vrienden. In de praktijk merken we echter dat de meeste kaartspellen op een reguliere tafel zonder kleed worden gespeeld. Hoewel dit natuurlijk mogelijk is, is dit absoluut niet ideaal. Ten eerste zal het spel niet soepel verlopen, omdat het oppervlak van de tafel meestal niet helemaal glad is. Wanneer je gebruikmaakt van een kaartmat ben je hier wel van verzekerd. De kaartmatten uit ons assortiment zijn namelijk gemaakt van viscose garen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de kaarten bijzonder soepel over de mat kunnen glijden, waardoor onder andere delen aanzienlijk makkelijker wordt. Tevens zal er minder snel slijtage van de kaarten optreden.

Het materiaal

Iedere kaartmat uit ons assortiment is gemaakt van viscose. Dit materiaal is laagpolig en voelt zacht aan. Hierdoor zullen de kaarten zonder enkel probleem over de mat glijden, waardoor je meer plezier kan beleven aan het spel. Mocht het nu zo zijn dat de matten vies zijn geworden kan je deze in de wasmachine gooien en eenvoudig wassen op 30 graden. Vervolgens zijn de kaartmatten weer klaar voor gebruik.

Grote hoeveelheid kaartmatten bestellen

Ben je lid van een kaartvereniging of wil je om een andere reden een grote hoeveelheid kaartmatten in huis halen? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem bij Ikado.nl. Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van grotere hoeveelheden raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we hier afspraken over maken. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je in dit geval goedkoper uit bent dan wanneer je iedere kaartmat los zou bestellen. Haal je de kaartmatten in huis voor een kaartvereniging? Dan zullen de leden enorm blij zijn met deze matten van topkwaliteit, waardoor het kaarten een stuk leuker wordt.

Bestel eenvoudig bij Ikado.nl

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een kaartmat? Dan kan je deze bijzonder eenvoudig bestellen via de webwinkel van Ikado.nl. Zodra wij je betaling hebben ontvangen gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de verwerking van de bestelling. Over het algemeen betekent dit dan ook dat je de kaartmatten binnen uiterlijk 48 uur in huis kunt verwachten. Voor de verzending van onze bestellingen maken we gebruik van PostNL, GLS en DPD. Voor bestellingen onder een bedrag van € 25,- brengen wij € 5,90 aan verzendkosten in rekening. Bestel je voor een bedrag hoger is dan € 25,-? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening en verzenden wij de kaartmat volledig gratis naar Nederland en België.

Geïnteresseerd in meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een kaartmat, maar wil je eerst meer weten over deze artikelen voordat je besluit om deze producten te bestellen? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Neem contact op met de klantenservice van Ikado.nl en wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Voor telefonisch contact kan je bellen naar 0031 13 23 40 994. Hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Bestel vandaag nog snel en voordelig jouw kaartmat bij Ikado.nl.