• Lorem ipsum

Verzenden

Voor Nederland en België geldt een leveringstermijn van 1 - 2 dagen, tenzij anders vermeldt bij bepaalde artikelen. ( vloerkleden, producten op maat, professionele producten)


Voor de verzending hebben we met Ikado een contract met PostNL, GLS en DPD. Hierdoor kunnen wij u een uitstekende kwaliteit garanderen aan zeer competitieve prijzen. 

Kan ik mijn pakket op een ander adres laten leveren ?

Ja, dat kan zeker. Op uw werk, bij vrienden, buren of familie. Het kan allemaal. Kan u het pakket moeilijk ontvangen, vul dan bij het leveradres het adres in naar uw keuze. Bij het afrekenen kan u een facturatie- en een leveringsadres ingeven. Deze twee adressen hoeven niet dezelfde te zijn.


Retourneren

Een vergissing ? Afmeting toch niet juist ? Kleur past niet ?

Dit kan gebeuren en kan iedereen overkomen... daarom willen wij ook niet moeilijk doen om goederen te retourneren.

Wenst u een artikel te retourneren, dan vragen wij u volgende procedure te willen volgen :

- Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel een mail naar [email protected]
- Wij sturen u een mail met de te volgen procedure (is afhankelijk van land tot land)
- Wij vragen een kleine bijdrage voor de kosten van de retourzending nl. 3,99€.

- Binnen 7 dagen na ontvangst van de retour wordt het artikel gecontroleerd en wanneer het onbeschadigd terugkomt zullen wij het aankoopbedrag verminderd met 3,99€ van het aangekochte artikel terugstorten.

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen: De consument heeft het recht aan Ikado mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. 

Zullen in geen geval worden teruggenomen: - gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen - artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt - artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.