• Lorem ipsum

Rubberen deurmat

Rubberen deurmat

Indien je op zoek bent naar een rubberen deurmat kunnen wij je verzekeren dat je bij Ikado.nl aan het juiste adres bent. Door een deurmat van rubber in huis te halen ben je verzekerd van een vrijwel onderhoudsvrije mat die vuil buiten je woning houdt. Binnen ons assortiment vindt je verschillende simpele deurmatten, maar wij bieden tevens matten aan die zijn voorzien van een leuke print. Voor een compleet overzicht van ons aanbod raden we je aan om de producten die we aanbieden hierboven te bekijken. Indien je behoefte hebt aan meer informatie raden we je aan om verder te lezen of om contact met ons op te nemen.

Waarom een rubberen deurmat aanschaffen?

Een deurmat van rubber schaf je in principe aan, omdat je ervoor wilt zorgen dat de vloer van je woning of bedrijfspand schoon blijft. Niemand heeft zin en tijd om steeds opnieuw en opnieuw de vloer schoon te maken. Gelukkig is dit ook niet noodzakelijk, want door en rubberen deurmat voor de deur neer te leggen zorg je ervoor dat je bezoekers hun voeten vegen tijdens binnenkomst. De tijd die je bespaart om de vloer schoon te maken kan je weer steken in andere belangrijke zaken. De aanschaf van een deurmat van rubber is dus een win-win situatie.

Rubberen deurmatten onderhouden

Het meest fijne aan een deurmat van rubber is dat deze matten vrijwel onderhoudsvrij zijn. Rubber is namelijk een materiaal dat niet snel zal slijten en niet veel nodig heeft om in goede staat te blijven. Het is mogelijk om de mat te gebruiken in allerlei verschillende weersomstandigheden en je kan deze mat dan ook zonder zorgen het gehele jaar buiten laten liggen. Mocht het nu zo zijn dat de rubberen deurmat vies is geworden kan je deze gemakkelijk uitschudden en het vuil wat er vanaf komt opvegen. Tevens heb je de mogelijkheid om deze matten af te spoelen als je hier de voorkeur aan geeft.

Slijtvast en duurzaam

Rubber is een enorm duurzaam materiaal en een rubberen deurmat is dan ook in staat om vele jaren mee te gaan. Het materiaal is buigzaam en sterk, waardoor het aanzienlijk minder snel zal slijten. Dit is dan ook precies de reden waarom deze matten ook vaak voor professionele omgevingen gebruikt worden. Een rubberen deurmat gaat jarenlang mee zonder er versleten of verkleurd uit te zien.

Bestel nu eenvoudig bij Ikado.nl

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een rubberen deurmat heb je bij Ikado.nl veel verschillende mogelijkheden. In ieder geval kunnen wij verzekeren dat je deze deurmatten binnen uiterlijk twee dagen in huis ontvangt. Bestellen kan eenvoudig door de deurmatten die je wenst te bestellen in je winkelwagen te plaatsen, je adres- en contactgegevens in te vullen en vervolgens af te rekenen. Voor de verzending van je bestelling rekenen wij € 5,90 aan verzendkosten, mits je onder een bedrag van € 20,- hebt besteld. Is de waarde van je bestelling hoger dan € 25,-? Dan verzenden wij je rubberen deurmat gratis door heel Nederland en België.

Stel je vragen aan Ikado.nl

Bij Ikado.nl staan we iedere dag klaar om al je vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om zowel telefonisch als via e-mail contact met ons op te nemen. Bel naar 0031 13 23 40 994 voor direct antwoord. Heeft je vraag niet zo’n haast? Dan is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Natuurlijk streven wij er in dit geval ook naar om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Wat we je in ieder geval kunnen verzekeren is dat je bij Ikado.nl aan het juiste adres bent voor het bestellen van een rubberen deurmat.