• Lorem ipsum

Matten

Matten

Ben jij op zoek naar nieuwe matten voor in je woning of bijvoorbeeld voor in de auto? Dan ben je op de juiste website terechtgekomen, want bij Ikado.nl hebben we een zeer uitgebreid en divers aanbod. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat je binnen ons assortiment een geschikte mat zal vinden die aansluit op je wensen en behoeften. Wij nodigen je graag uit om alle beschikbare categorieën binnen onze webwinkel hierboven te bekijken. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees dan verder.

Waarom gebruik maken van matten?

Een mat kan gebruikt worden voor allerlei verschillende doeleinden, maar al onze matten hebben één ding gemeen. Ze zorgen er namelijk voor dat de grond onder de mat wordt beschermd. Plaats een mat in je keuken, op de tafel, in de auto, in de badkamer of zorg voor een fijne werkomgeving door middel van een werkmat. De mogelijkheden binnen ons assortiment zijn werkelijk eindeloos.

Ons assortiment aan keukenmatten

Een keukenmat biedt uitkomst op het moment dat je de vloer in je keuken wilt beschermen tijdens het koken. Het is namelijk altijd mogelijk dat er tijdens het koken voedsel- of vetresten op de vloer terechtkomen met alle gevolgen van dien. Deze vlekken zijn vaak moeilijk te verwijderen en wij snappen dan ook dat je hier niet op zit te wachten. Gelukkig hebben wij nu voor je dé oplossing in huis, namelijk keukenmatten. Naast dat deze matten de vloer in je keuken beschermen kunnen ze tevens voor extra sfeer zorgen. Kies voor een keukenmat met een leuke afbeelding of een tekst en geniet van een heerlijke sfeer in de keuken terwijl je aan het koken bent.

Een veilige badmat

Wil jij de kans dat je uitglijdt in je badkamer verkleinen? Dan raden we je aan om een badmat aan te schaffen. Op het moment dat je namelijk uit bad of uit de douche komt is je lichaam nog nat. Ga je vervolgens op een gladde tegelvloer staan dan bestaat er de kans dat je uitglijdt. Dit kan enorme nadelige gevolgen met zich meebrengen en vooral voor mensen die minder goed ter been zijn is het dus enorm handig om deze matten aan te schaffen. Natuurlijk vind je binnen ons assortiment badmatten in allerlei verschillende soorten en maten, zodat je precies de mat uit kunt zoeken die past binnen het interieur van je badkamer.

Antislipmatten

Wil je ervoor zorgen dat je vloerkleed of bijvoorbeeld je meubels niet gaan verschuiven? Dan is het mogelijk gebruik te maken van antislipmatten. Doordat deze matten zijn voorzien van een antislipbodem blijven ze altijd op dezelfde plek liggen. Hierdoor voorkom je dat je mogelijk uitglijdt en daarnaast is het natuurlijk ook wel fijn als je vloerkleed in huis niet constant verschuift. Een antislipmat is bijzonder veelzijdig te gebruiken en door deze matten in huis te halen ben je verzekerd van een veilige huiselijke omgeving.

Duurzame automatten

Naast bovenstaande matten kan je bij Ikado.nl terecht voor de aanschaf van duurzame automatten. Automatten beschermen het vloerkleed van je auto, waardoor je auto er altijd op-en-top schoon uitziet. Doordat onze automatten zijn gemaakt van duurzame materialen zullen deze automatten enorm lang meegaan, waardoor je jarenlang verzekerd bent van een auto die gemakkelijk is schoon te maken. Haal de automatten uit de auto, klop deze uit en maak het vloerkleed onder de mat schoon. Vervolgens leg je de automatten weer terug in de auto, waardoor je weer kan genieten van een schone auto.

Een handige werkmat

Wil jij een werkmat aanschaffen om ervoor te zorgen dat je vloer vrij blijft van schade en vuil? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. Het is mogelijk om verschillende apparaten op deze matten te plaatsen, zodat je ervan bent verzekerd dat deze apparaten geen schade toebrengen aan de vloer in of rondom je huis.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over een specifieke mat in het assortiment van Ikado.nl? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij doen ons uiterste best om al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden of je te voorzien van advies op maat. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail met je vraag naar [email protected]. Schaf nu jouw matten aan bij Ikado.nl.