• Lorem ipsum

Laagpolig vloerkleed

Laagpolig vloerkleed

Een laagpolig vloerkleed gemakkelijk en voordelig aanschaffen? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je geweldige laagpolige vloerkleden die sfeer toevoegen aan ieder interieur. Een vloerkleed met een lage pool is tevens te stijlen naar eigen wens, waardoor je dus zelf invloed hebt op de uitstraling van het interieur van je woning. Bij Ikado.nl hebben we meer dan genoeg mogelijkheden wanneer het aankomt op laagpolige vloerkleden en wij raden je dan ook aan om ons complete assortiment hierboven te bekijken. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om verder te lezen indien je behoefte hebt aan meer informatie.

Wat is een laagpolig vloerkleed?

Laagpolige vloerkleden zijn kleden die zijn voorzien van, je raadt het al, een lage pool. De draden van deze vloerkleden zijn korter dan 1 cm, waardoor een laagpolig vloerkleed een strakkere uitstraling heeft dan bijvoorbeeld een hoogpolig vloerkleed. Het vloerkleed voelt glad en egaal aan, waardoor dit kleed geschikt is voor iedere interieurstijl. Toch zien we het gebruik van laagpolige vloerkleden door de strakke uitstraling met name terug in woningen met een moderne interieurstijl. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat deze tapijten niet mooi staan in woningen die zijn voorzien van een andere interieurstijl. In ieder geval kan je bij ons terecht voor een zeer uitgebreid en divers assortiment aan vloerkleden met een lage pool.

Laagpolige vloerkleden in verschillende soorten en maten

Bij Ikado.nl zijn we er trots op dat we een zeer divers en uitgebreid assortiment aan laagpolige vloerkleden hebben kunnen samenstellen. Binnen ons assortiment vind je dan ook voor ieder wat wils. Zo heb je de keuze uit een laagpolig vloerkleed in diverse maten, kleuren, patronen en stijlen. Of je nu voor een laagpolig Oosters vloerkleed, een klassiek vloerkleed of een keukenvloerkleed kiest, wij kunnen je garanderen dat al onze vloerkleden van hoge kwaliteit zijn en jarenlang meegaan. De investering voor de aanschaf van een laagpolig tapijt is het dan ook zeker waard.

Extra sfeer creëren in je woning

Wil jij op een gemakkelijke manier extra sfeer creëren in je woning? Dan kan dit eenvoudig door gebruik te maken van een laagpolig vloerkleed. Doordat wij verschillende laagpolige vloerkleden in allerlei verschillende stijlen aanbieden weten wij zeker dat er een vloerkleed tussen zit dat bij je past. Hiernaast heb je bij ons de keuze uit laagpolige vloerkleden in verschillende soorten en maten. Dus heb je bijvoorbeeld een wat kleinere woonkamer die je toch wilt voorzien van extra sfeer? Dan is het tevens mogelijk om een kleiner formaat aan te schaffen en wordt het mogelijk om zelfs de kleinste kamers in je huis te voorzien van een heerlijke huiselijke sfeer.

Een laagpolig tapijt onderhouden

Op het moment dat je een laagpolig vloerkleed hebt aangeschaft wil je er natuurlijk voor zorgen dat het tapijt zo lang mogelijk mooi blijft. Dit kan je bereiken door het vloerkleed eens in de zoveel tijd te onderhouden. Het grove vuil en stof kan je eenvoudig verwijderen door gebruik te maken van een stofzuiger. Op het moment dat er echter vlekken op het tapijt verschijnen raden wij je aan om gebruik te maken van een natte doek. Laat de vlek in de doek trekken en maak eventueel gebruik van een vlekkenverwijderaar indien de vlek niet verdwijnt. Tevens raden wij het aan om eens in de 8 maanden het laagpolig vloerkleed professioneel te reinigen. Hierdoor zullen alle bacteriën verwijderd worden en kan je weer genieten van een tapijt dat fris ruikt en er ook zo uitziet.

Meer weten?

Wil je meer weten over een laagpolig vloerkleed uit ons assortiment of heb je bijvoorbeeld vragen over het onderhoud van dit vloerkleed? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen voor advies op maat. Wij helpen je graag telefonisch of via e-mail verder. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor de aanschaf van een laagpolig vloerkleed ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres.