• Lorem ipsum

Vloerkleed dierenprint

Geen producten gevonden...
Vloerkleed dierenprint

Door een vloerkleed dierenprint aan te schaffen zorg je op een eenvoudige manier voor extra sfeer in een kamer. In ons assortiment bieden wij verschillende vloerkleden met dierenprints aan die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van vloerkleden met verschillende soorten prints. Bekijk nu ons complete assortiment hierboven of lees verder voor meer informatie.

Een vloerkleed dierenprint met een unieke uitstraling

Ben jij op zoek naar een vloerkleed met een prachtige dierenprint? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. In principe past een vloerkleed dierenprint in ieder soort interieur. Dus of je nu een interieur hebt dat landelijk is ingericht of juist een interieur met een moderne stijl, een vloerkleed met dierenprint zal perfect staan binnen ieder interieur. Wat we je in ieder geval kunnen verzekeren is dat je door de aanschaf van een vloerkleed dierenprint een echte ‘eye-catcher’ in huis haalt. De vloerkleden zullen dan ook ongetwijfeld aandacht trekken van de bezoekers in je huis en jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Voordelig en diervriendelijk

Als je goed hebt gekeken naar ons assortiment zal het je waarschijnlijk al opgevallen zijn dat wij geen echte vloerkleden van dierenhuiden aanbieden. Dit doen wij om twee verschillende redenen. Ten eerste is de prijs van de vloerkleden van echte dierenhuizen behoorlijk hoog en daarnaast zijn echte dierenhuiden vrijwel niet verkrijgbaar. Bij Ikado.nl streven we er altijd naar om ieder vloerkleed dierenprint beschikbaar te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep en daar horen vloerkleden van dierenhuiden met hoge prijskaartjes natuurlijk niet bij. Ten tweede worden er tegenwoordig steeds meer exotische diersoorten bedreigt. Dit zijn natuurlijk prachtige diersoorten en wij zien deze diersoorten liever levend dan plat op vloer als vloerkleed. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je geen vloerkleed van je favoriete dier in huis kunt halen. Ons assortiment bestaat namelijk uit verschillende vloerkleden met een dierenprint die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Bij Ikado.nl haal je dus een voordelig en diervriendelijk vloerkleed dierenprint in huis.

Onderhoud

Indien je een prachtig vloerkleed in huis hebt gehaald wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat dit kleed zo lang mogelijk mooi blijft. Dit bereik je door de vloerkleden regelmatig te onderhouden. Over het algemeen zal je hier niet te veel tijd aan kwijt zijn, maar het is wel belangrijk dat je het tapijt regelmatig schoonmaakt. Wij raden het dan ook aan je vloerkleed dierenprint zo’n twee keer per week te stofzuigen. Wanneer je dit doet zal je in staat zijn om het meeste vuil snel en eenvoudig van het tapijt te verwijderen. Mochten er vlekken op het tapijt terechtkomen is het wel zaak dat je deze vlekken zo snel mogelijk verwijderd. Hoe langer je namelijk wacht met het verwijderen van deze vlekken, hoe hardnekkiger ze worden. Handel daarom snel en maak bij voorkeur gebruik van een schone doek in combinatie met een tapijtreinigingsmiddel of vlekkenverwijderaar. Let hierbij wel goed op dat je niet teveel reinigingsmiddel gebruikt, want dit kan juist weer zorgen voor witte plekken op het tapijt.

Meer weten?

Wil je meer weten over een specifiek vloerkleed dierenprint uit ons assortiment of heb je meer vragen over hoe je de vloerkleden moet onderhouden? Dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en wij helpen je graag verder met al je vragen. Voor direct antwoord op je vragen raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0031 13 23 40 994. Heeft het antwoord niet zo’n haast? Dan is het mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Natuurlijk streven we er ook naar om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment en bestel een vloerkleed dierenprint eenvoudig en voordelig bij Ikado.nl.