• Lorem ipsum

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleed

Ben jij op zoek naar een vintage vloerkleed? Dan kunnen we je vertellen dat je bij Ikado.nl aan het juiste adres bent. Wij bieden allerlei verschillende vintage vloerkleden aan die bijdragen aan de sfeer in het huis. Ieder jaar merken we dat de populariteit van deze vloerkleden toeneemt en dit is ook niet verwonderlijk aangezien je door middel van deze kleden je interieur van een authentieke uitstraling kan voorzien. Binnen ons assortiment vind je vintage vloerkleden in allerlei verschillende soorten en maten. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat je een passend vintage vloerkleed zal vinden voor jouw interieur. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Wat is een vintage vloerkleed?

Een origineel vintage vloerkleed is een kleed dat met de hand is gemaakt. Echte vintage vloerkleden zijn dan ook compleet uniek, maar vaak zijn deze opties prijzig en is het aanbod beperkt. Gelukkig hebben wij bij Ikado.nl de perfecte oplossing in huis, namelijk vloerkleden met een vintage look. Deze vloerkleden zijn machinaal gemaakt, maar zijn vrijwel niet te onderscheiden van een origineel vintage vloerkleed en dat voor de fractie van de prijs.

Hiernaast heb je binnen ons assortiment de keuze uit gemêleerde vloerkleden. Dit zijn unieke vloerkleden, waarvan de draden bestaan uit verschillende diktes en /of kleuren. Deze vloerkleden zijn wat prijziger, maar zorgen daarnaast voor een unieke uitstraling die je niet snel terugziet. Ben je dus op zoek naar een prachtig en uniek vloerkleed? Dan kan je met een gemêleerd vloerkleed zeker niet de mist in gaan. Het voordeel van een vintage karpet is dat deze past binnen ieder interieur. Binnen een modern interieur is het bijvoorbeeld mogelijk om een mooi contrast binnen de kamer te creëren door dit kleed op de grond te leggen. Is jouw woning al voorzien van een vintage stijl? Dan maken onze vintage vloerkleden het interieur prachtig af.

Vintage vloerkleden met patchwork

Vind je het mooi wanneer een vloerkleed is voorzien van verschillende motieven en patronen? Dan raden we je aan om te kiezen voor een vintage vloerkleed met patchwork. Het ‘patchwork’ zorgt ervoor dat het tapijt eruit ziet alsof het is gemaakt van verschillende lappen stof. Dit geeft de vloerkleden een geweldige vintage uitstraling, waardoor het net lijkt alsof dit vloerkleed al jaren oud is. Vanwege de grote vraag naar ‘ouderwetse’ vloerkleden met patchwork bieden wij bij Ikado.nl verschillende varianten aan. Kies het vloerkleed dat bij je past en geniet van de geweldige uitstraling die deze vloerkleden te bieden hebben.

Een vintage tapijt met een gesleten look

Naast een vintage vloerkleed dat is voorzien van patchwork kan je tevens bij ons terecht voor de aanschaf van vloerkleden met een gesleten look. Deze tapijten hebben behoorlijk wat geschiedenis en dit is dan ook zeker terug te zien in het uiterlijk van de tapijten. Ieder vloerkleed met een gesleten look is verschillend en je haalt dan ook zonder twijfel iets unieks in huis. Dit is een geweldige optie wanneer je bijvoorbeeld wilt zorgen voor echte blikvanger in de (woon)kamer.

Eenvoudig bestellen bij Ikado.nl

Op het moment dat je een geschikt vintage vloerkleed binnen ons assortiment hebt kunnen bestel je deze eenvoudig via onze webwinkel. Plaats het vloerkleed dat je wenst te bestellen in je winkelwagen, vul je adresgegevens in en reken af via één van de beschikbare betaalmethodes. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met de verwerking van de bestelling. Over het algemeen kan je je bestelling binnen 1 tot 2 dagen in huis verwachten, tenzij er nadrukkelijk een andere levertijd bij het desbetreffende product staat vermeldt. Voor bestellingen onder een bedrag van € 25,- brengen wij € 3,99 aan verzendkosten in rekening. Bestellingen boven € 25,- worden gratis verzonden naar Nederland en België.

Contact opnemen voor meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie over een vintage vloerkleed, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken? Dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Bel naar 0031 13 23 40 994of stuur je vraag door naar [email protected]. Wij doen ons uiterste best om al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Bestel nu snel en voordelig jouw vintage vloerkleed bij Ikado.nl.