• Lorem ipsum

Modern vloerkleed

Modern vloerkleed

Een modern vloerkleed past binnen iedere interieurstijl en deze kleden zorgen voor een prachtige uitstraling van je woonkamer, slaapkamer of loungeruimte. Het handige aan moderne kleden is dat deze kleden ook prima gebruikt kunnen worden in interieurs met andere stijlen. Wil jij ook de kamers in je huis voorzien van een gezellige sfeer? Dan bieden onze moderne kleden zeker uitkomst. Ons assortiment bestaat uit vloerkleden met een moderne stijl in allerlei verschillende vormen en maten. Bekijk nu ons complete assortiment hierboven of lees verder voor meer informatie.

Een modern vloerkleed met een afbeelding

Wanneer je een blik hebt geworpen op ons assortiment heb je waarschijnlijk gezien dat wij verschillende moderne tapijten met afbeeldingen aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tapijt met een afbeelding van een DJ-tafel, een tijger, bloemenprint of een andere afbeelding. Deze tapijten kunnen gebruikt worden wanneer je een kamer wilt inrichten op basis van een specifiek thema. Ieder modern vloerkleed met een afbeelding uit ons assortiment zal een echte ‘eye-catcher’ worden en zal zeker niet onopgemerkt blijven.

Een modern hoogpolig vloerkleed

Moderne vloerkleden zijn in allerlei verschillende soorten en maten. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een modern vloerkleed met een hoge pool. Deze vloerkleden zijn heerlijk zacht en zijn voorzien van een moderne uitstraling. Door een hoogpolig vloerkleed aan te schaffen geef je de kamer een luxe sfeer, terwijl je tegelijkertijd heerlijk je voeten kunt laten rusten in het tapijt. Ook onze moderne tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat je binnen ons assortiment een geschikt karpet zal vinden dat naadloos aansluit op de rest van het interieur van je woning.

Keuze uit verschillende kleuren

Wij snappen als geen ander dat iedereen de voorkeur heeft voor een ander interieurstijl. Waar de één vrolijk wordt van een modern vloerkleed in felle kleuren, heeft de ander meer behoefte aan een subtiel tapijt. Binnen ons assortiment vind je dan ook voor ieder wat wils. Houd je ervan om een mooi contrast te creëren binnen je interieur? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om een felrood tapijt aan te schaffen. Ben je meer een fan van wat subtielere kleuren? Dan vind je binnen ons assortiment ook meer dan genoeg mogelijkheden. Voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

Moderne vloerkleden met een opdruk

Naast een modern vloerkleed met een afbeeldingen kan je bij Ikado.nl terecht voor de aanschaf van moderne tapijten die zijn voorzien van een opdruk. De opdruk kan bijvoorbeeld bestaan uit leuke teksten, waardoor dit tapijt zonder twijfel de aandacht van je bezoekers zal trekken. Daarnaast zorgt een karpet met een leuke of grappige opdruk een aangename sfeer in de kamer. Het is dan ook zeker mogelijk om deze tapijten in de slaapkamer te leggen. Ook onze moderne tapijten zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een geschikt karpet zal vinden dat past binnen je interieur.

Contact opnemen met Ikado.nl

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je vragen hebt over een bepaald modern vloerkleed binnen ons assortiment. In dit geval raden wij je dan ook aan om niet te twijfelen en contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze klantenservice is iedere werkdag voor bereikbaar en zij zijn in staat om je vragen zowel telefonisch als via e-mail te beantwoorden. Heb je bijvoorbeeld advies nodig over het wassen van een tapijt? Dan zal onze klantenservice je voorzien van advies op maat. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat al je vragen beantwoord zullen worden, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken tussen de tapijten uit ons assortiment. Schaf nu snel en voordelig jouw modern vloerkleed aan bij Ikado.nl.