• Lorem ipsum

Hoogpolig vloerkleed

Geen producten gevonden...
Hoogpolig vloerkleed

Voor de aanschaf van een hoogpolig vloerkleed ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres. De laatste jaren merken we dat hoogpolige vloerkleden ieder jaar weer aan populariteit winnen. De vloerkleden zijn warm en comfortabel en zorgen daarnaast voor een mooie uitstraling van je (woon)kamer. Ons assortiment bestaat uit hoogpolige tapijten in allerlei verschillende vormen en maten. Bekijk onze producten hierboven voor een compleet overzicht van ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Wat is een hoogpolig vloerkleed?

Wanneer op je op zoek gaat naar een mooi vloerkleed heb je in principe de keuze uit een laagpolig vloerkleed en een hoogpolig vloerkleed. Het verschil tussen deze twee kleden zit in hem in de poolhoogtes. Een hoogpolig kleed is een kleed met een hoge pool. Deze kleden zijn een stuk zachter dan laagpolige vloerkleden en geven een warme uitstraling aan de kamer. Deze kleden zijn dan ook met name geschikt voor ruimtes waarin je heerlijk tot rust kan komen. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, slaapkamer of loungeruimte. Hoogpolige kleden worden ook wel ‘shaggy’ vloerkleden genoemd en zorgen voor een luxe uitstraling. Binnen ons assortiment heb je de keuze uit hoogpolige tapijten in allerlei verschillende vormen en maten.

Hoogpolige vloerkleden bij Ikado.nl

Als specialist op het gebied van vloerkleden hebben wij een uitgebreid assortiment aan hoogpolige vloerkleden. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je binnen ons assortiment een passend kleed zal vinden voor je woning. Je hebt de keuze uit verschillende poolhoogtes (20 mm – 60 mm), kleuren en tinten. Een extra hoge pool kan wenselijk zijn wanneer je het heerlijk vindt om je voeten in het tapijt te laten rusten. Door de hoge pool voelt een hoogpolig vloerkleed heerlijk zacht aan, waardoor je volledig tot rust kunt komen.

Hiernaast heb je binnen ons aassortiment de keuze uit tapijten in verschillende kleuren en tinten. Is jouw woning voorzien van een moderne inrichting? Dan hebben we verschillende tapijten in een geblokt motief beschikbaar die naadloos aansluiten bij je interieurstijl. Tevens vind je binnen ons assortiment gemêleerde kleden welke zonder twijfel op zullen vallen in iedere kamer. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om voor een subtiel hoogpolig vloerkleed te kiezen, immers zijn alle tapijten uit ons assortiment van hoge kwaliteit en de kleden zijn dan ook in staat om jarenlang mee te gaan, mits je deze natuurlijk regelmatig en op de juiste manier onderhoudt.

Een hoogpolig tapijt onderhouden

Het reinigen van een hoogpolig vloerkleed is niet heel verschillend dan het reinigen van een normaal vloerkleed. Echter is het wel belangrijk dat je het kleed regelmatig onderhoudt. Dit doe je door het tapijt een- of tweemaal in de week te stofzuigen. Voor het beste resultaat raden wij je aan om een stofzuiger met een specifieke borstel voor hoogpolige tapijten te gebruiken.

Op het moment dat er vlekken op het hoogpolig vloerkleed verschijnen is het zaak om deze vlekken zo snel mogelijk te verwijderen. Maak gebruik van een doek in combinatie met lauw water. Plaats de natte doek op de vlek en laat de vlek een tijdje in het doek trekken. Wring de doek regelmatig uit en blijf deze stappen herhalen tot de vlek van het kleed is verdwenen. Het is eventueel ook mogelijk om reinigingsmiddelen te gebruiken voor het reinigen van het kleed. Indien je dit van plan bent raden wij het aan om eerst een klein gedeelte van het tapijt te behandelen met het reinigingsmiddel, zodat je kan zien of dit reinigingsmiddel het gewenste resultaat heeft.

Behoefte aan meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie over een specifiek hoogpolig vloerkleed uit ons assortiment of wil je meer vragen stellen over het onderhoud van dit vloerkleed? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies op maat. Wij staan iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar +31 13 234 09 94 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen je graag verder met meer informatie over een hoogpolig vloerkleed.