• Lorem ipsum

Design vloerkleed

Geen producten gevonden...
Design vloerkleed

Een design vloerkleed voegt zonder twijfel iets toe aan ieder interieur. Design vloerkleden verschillen ten opzichte van reguliere vloerkleden, doordat deze vloerkleden zijn voorzien van prachtige opdrukken in combinatie met geweldige prints. Door deze stijlvolle vloerkleden aan te schaffen ben je dan ook zeker voorzien van échte blikvanger in je kamer. Deze vloerkleden staan prachtig binnen je woonkamer, maar kunnen daarnaast ook zeker in de slaapkamer of in andere kamers van je woning worden neergelegd. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Dan raden we je aan om ons complete assortiment hierboven te bekijken. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om verder te lezen indien je behoefte hebt aan meer informatie over de producten uit ons assortiment.

Design vloerkleden zorgen voor een unieke uitstraling

Ben jij op zoek naar een artikel dat je kan helpen om een unieke sfeer te creëren in je woning? Dan hebben wij bij Ikado.nl de perfecte oplossing voor je in huis, namelijk een design vloerkleed. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende vloerkleden met opdrukken of teksten in huis. Doordat ons assortiment behoorlijk uitgebreid is hebben we er alle vertrouwen in dat jij een vloerkleed zal vinden dat perfect aansluit bij je wensen en natuurlijk ook bij de rest van het interieur. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze vloerkleden aan te schaffen om een mooi contrast in je woning te creëren. Zo is het bijvoorbeeld altijd mogelijk om een vintage interieur te voorzien van een design vloerkleed. Hierdoor zal het vloerkleed extra opvallen, waardoor het vloerkleed de aandacht krijgt die het verdient.

Het uitgebreide assortiment van Ikado.nl

Naast een design vloerkleed met prachtige opdrukken kan je bij Ikado.nl terecht voor de aanschaf van vloerkleden in verschillende soorten stijlen. We bieden o.a. de volgende vloerkleden aan: Oosterse vloerkleden, moderne vloerkleden, vintage vloerkleden, laagpolige vloerkleden, hoogpolige vloerkleden en nog veel meer. Wat al deze vloerkleden in ieder geval gemeen hebben is dat ze allemaal zorgen voor extra sfeer in huis. De vloerkleden zullen zonder twijfel de aandacht naar zich toe trekken, waardoor deze tapijten zeker niet aan je gasten voorbijgaan. Ben jij dus op zoek naar een eenvoudige manier om extra sfeer toe te voegen aan je interieur? Dan is een design vloerkleed dé ideale oplossing.

Een design vloerkleed onderhouden

Indien je een design vloerkleed hebt aangeschaft wil je er natuurlijk voor zorgen dat dit tapijt zo lang mogelijk meegaat. In ieder geval ben je er bij Ikado.nl van verzekerd dat alle vloerkleden binnen ons assortiment gemaakt zijn van de beste materialen. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat onze tapijten jarenlang meegaan. Hiernaast is het natuurlijk wel belangrijk dat je het tapijt met enige regelmaat schoonmaakt. Het schoonmaken van een tapijt kan je het beste doen door gebruik te maken van stofzuiger. De stofzuiger zal het meeste vuil gemakkelijk opzuigen. Op het moment dat er vlekken op het design vloerkleed zijn ontstaan kan je deze verwijderen door gebruik te maken van een droge doek in combinatie met water of een vlekkenverwijderaar indien het gaat om een hardnekkige vlek.

Bestel snel en voordelig

Op het moment dat je een geschikt design vloerkleed hebt gevonden wil je deze het liefst zo snel mogelijk in huis ontvangen. Bij Ikado.nl begrijpen we dit en wij zorgen er dan ook voor dat je je vloerkleed binnen 1 tot 2 dagen in huis ontvangt, tenzij het product niet meer voorradig is. Bestellingen boven een bedrag van € 25,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder dit bedrag brengen wij € 3,99 aan verzendkosten in rekening. Om de kwaliteit van onze leveringen te waarborgen werken we samen met verschillende logistieke vervoerders, zoals PostNL, GLS en DPD.

Behoefte aan meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie over een specifiek vloerkleed of over één van de andere producten uit ons assortiment? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is iedere werkdag bereikbaar voor al je vragen en indien mogelijk proberen zij je altijd te voorzien van advies op maat. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor de bestelling van een design vloerkleed ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres.