• Lorem ipsum

Buiten vloerkleed

Geen producten gevonden...
Buiten vloerkleed

Een buiten vloerkleed aanschaffen? Dan kunnen we je vertellen dat je bij Ikado.nl aan het juiste adres bent. Buiten vloerkleden dragen bij aan de sfeer van je tuin, balkon of veranda en daarnaast voelen deze tapijten heerlijk zacht aan. Heb jij op dit moment een regulier vloerkleed buiten liggen? Dan is dit natuurlijk niet de meest ideale oplossing. Deze vloerkleden zullen op den duur gaan verkleuren en daarnaast zullen deze vloerkleden veel minder lang meegaan. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vloerkleden die je buiten kunt leggen binnen ons assortiment. Bekijk nu ons complete assortiment hierboven of lees verder voor meer informatie.

Waarom een buiten vloerkleed aanschaffen?

Heb jij nog nooit van een buiten vloerkleed gehoord? Dan vinden we dit niet zo verwonderlijk, aangezien de meeste mensen niet weten dat het mogelijk is om een tapijt buiten te leggen. Indien je buiten over een prachtig tapijt wilt beschikken is het natuurlijk niet de bedoeling dat je het tapijt van binnen naar buiten verplaatst. Dit tapijt zal namelijk binnen een korte termijn verkleuren en slijten en hier zit je natuurlijk niet op te wachten. De oplossing? Een buiten vloerkleed aanschaffen dat gemaakt is van weersbestendige materialen, zoals PVC, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van een sfeervolle buitenruimte. Het vlak geweven PVC, waarvan onze buiten tapijten zijn gemaakt beschermt het tapijt tegen UV-straling, waardoor het vloerkleed niet zal verkleuren.

Buiten vloerkleden dragen bij aan de sfeer

Het liefst woon je natuurlijk in een huis dat zowel binnen als buiten is voorzien van een geweldige sfeer. Toch vinden bewoners het vaak lastig om dezelfde sfeer van binnen naar buiten over te brengen. Dit is natuurlijk ook een stuk lastiger, omdat de decoraties die je binnenin je huis hebt zich meestal niet lenen voor buitengebruik. Een ding dat je in ieder geval wel kunt veranderen is de uitstraling van je tuin of balkon. Door namelijk een buiten vloerkleed op de grond te leggen is het mogelijk om extra sfeer te creëren. Binnen het assortiment van Ikado.nl vind je vele verschillende vloerkleden voor buiten.

Het onderhoud van een buiten tapijt

Hoewel een buiten vloerkleed in principe in staat is om het hele jaar buiten te liggen, is het natuurlijk wel zo verstandig om dit tapijt met regelmaat te onderhouden. Door dit te doen zorg je er namelijk voor dat al het vuil van het tapijt verwijderd wordt. Maar hoe maak je nu precies een buiten tapijt schoon? Dit kan je het beste doen door gebruik te maken van een spons in combinatie met sop. Verwijder de hardnekkige vlekken door middel van de spons en spoel het vloerkleed vervolgens af met water. Doordat onze buiten vloerkleden waterbestendig zijn hoef je je geen zorgen te maken over het feit dat het water in het tapijt trekt. Het tapijt zal dan ook binnen no-time droog zijn.

De kwaliteit van Ikado.nl

Indien je bij ons een buiten vloerkleed aanschaft ben je verzekerd van topkwaliteit. Onze vloerkleden worden gemaakt van duurzame materialen, waardoor je met gemak enkele jaren gebruik kunt maken van het buiten tapijt. Daarnaast hechten we bij Ikado.nl veel waarde aan het feit dan onze vloerkleden betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Wij zijn er dan ook trots op dan we een zeer divers assortiment aan buiten vloerkleden hebben kunnen samenstellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie, voordat je besluit om een buiten vloerkleed aan te schaffen? Dan begrijpen wij je volledig. Gelukkig staat onze klantenservice iedere werkdag klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt je vragen zowel telefonisch als via de mail stellen. Bel naar 0031 13 23 40 994 of stuur je vraag door naar [email protected]. Wij proberen al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat jij in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je voor de aanschaf van een buiten vloerkleed bij Ikado.nl aan het juiste adres bent.