• Lorem ipsum

Deurmat met logo

Geen producten gevonden...
Deurmat met logo

Een deurmat met logo bestel je snel en eenvoudig via de webwinkel van Ikado. Deze artikelen zijn dan ook ideaal wanneer je iemand wilt verwennen met een uniek geschenk óf wanneer je bijvoorbeeld je kantoorpand wilt uitrusten met een gepersonaliseerde deurmat. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos en we raden je dan ook zeker aan om deze te ontdekken. Mocht het nu zo zijn dat je behoefte hebt aan meer informatie kan je verder lezen of contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen in dit laatste geval al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk beantwoorden.

Deurmat met logo

Deurmatten zijn natuurlijk altijd handig en iedereen kan deze dan ook wel gebruiken. Of dit nu bijvoorbeeld thuis of op kantoor is, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat vuil en viezigheden buiten de deur blijven. De deurmatten uit ons assortiment zijn hier dan ook ideaal voor, maar toch kan het zo zijn dat je deze een beetje saai vindt. Door te kiezen voor een deurmat met logo hoef jij je hier dan ook absoluut geen zorgen meer over te maken. Wij kunnen ieder logo dat je in gedachte hebt op de deurmatten realiseren en uiteraard kan je in dit geval rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Ontwerp het zelf

Het ontwerpen van een deurmat met logo is via de webwinkel van Ikado bijzonder eenvoudig. Je kunt namelijk binnen een handomdraai het logo dat je wenst te bedrukken uploaden. Dit kan bijvoorbeeld vanaf je computer of smartphone, maar hiernaast is het ook mogelijk om deze direct vanaf Facebook of Instagram. Wij zullen vervolgens uiteraard zo spoedig als mogelijk aan de slag gaan met het maken van jouw gepersonaliseerde deurmat.

Ideaal om extra promotie te maken

Een deurmat wordt vaak buiten de deur gelegd en ook in kantoorpanden is dit vaak het geval. Het spreekt dan ook voor zich dat deze in het zicht zullen vallen bij anderen die voorbijlopen en dit is dan ook precies de reden dat een deurmat met logo ideaal is om in te zetten wanneer je extra promotie wilt maken voor je organisatie. Deze relatief kleine investering zal je dan ook zonder twijfel terugverdienen, aangezien mensen keer op keer in contact worden gebracht met jouw logo, waardoor deze op den duur zal blijven hangen.

Bestellen en verzenden

Een deurmat met logo die wij voor je kunnen realiseren heeft ongeveer een levertijd van 6 weken. Uiteraard zetten we altijd alles op alles om deze sneller af te leveren, maar over het algemeen kan je een levertijd van 6 weken aanhouden. Wel is het belangrijk om te benadrukken dat deze artikelen niet retourneerbaar zijn, aangezien het hier dus om maatwerk gaat. De kleuren die je terugvindt op de deurmat kunnen eventueel afwijken van de kleuren die je op je computer- of telefoonscherm te zien krijgt, maar wel kunnen we je verzekeren dat wij jouw deurmat met logo in de hoogst mogelijke kwaliteit bedrukken.

De klantenservice van Ikado

Op het moment dat je behoefte hebt aan meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Ikado. Dit kan op verschillende manieren, maar wanneer je behoefte hebt aan een direct antwoord op je vraag over een deurmat met logo raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar +31 13 23 40 994. Hiernaast is het uiteraard ook mogelijk om ons te mailen en ook in dit geval zullen wij zo spoedig als mogelijk bij je terug komen met een duidelijk antwoord op al je vragen over een deurmat met logo uit ons assortiment.