• Lorem ipsum

Deurmat met foto

Geen producten gevonden...
Deurmat met foto

Een deurmat met foto laten maken? Dat is altijd een goed idee en deze artikelen zijn dan ook ideaal om je familie, vrienden of natuurlijk jezelf te verwennen met een uniek geschenk. Bij Ikado is het mogelijk om hier iedere foto die je maar wenst in te verwerken en uiteraard zorgen wij ervoor dat we deze in hoge kwaliteit op de deurmat afdrukken. Lees snel verder voor meer informatie of neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice.

Deurmat met foto

Vind je het ook altijd lastig om een geschikt geschenk te vinden? Dan is dit met een deurmat met foto verleden tijd, aangezien wij je kunnen verzekeren dat deze artikelen zonder twijfel in de smaak zullen vallen. De deurmatten uit ons assortiment zijn voorzien van een antislip vinylbacking, waardoor deze niet zal verschuiven. De bovenkant is gemaakt van polyamide en is zo’n 6 mm dik. Hierdoor is deze deurmat uiteraard ook uitstekend in staat om water en vuil op te vangen en ben je er altijd van verzekerd dat deze viezigheden niet in je woning terechtkomen. Mocht je nu merken dat de deurmat toch was vies begint te worden is het mogelijk om deze te wassen in de wasmachine op 30 graden.

Ga direct aan de slag met het ontwerp

Wist je dat het laten maken van een deurmat met foto bijzonder eenvoudig is binnen de webwinkel van Ikado. Je kunt namelijk binnen een handomdraai je eigen foto uploaden. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn die je op je computer of telefoon hebt staan, maar hiernaast is het ook mogelijk om deze direct vanaf Facebook of Instagram up te loaden. Wanneer je jouw foto hebt geüpload gaan wij zo spoedig als mogelijk aan de slag en uiteraard zorgen we ervoor dat jouw foto haarscherp en in de mooiste kleuren wordt gerealiseerd.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een deurmat met foto kan je binnen de webwinkel van Ikado rekenen op verschillende varianten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een deurmat met of zonder stootrand. Een deurmat die is voorzien van een stootrand ligt iets hoger en zorgt ervoor dat de mat strak op de vloer blijft liggen. Uiteraard is het mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken en wij helpen je dan ook graag verder.

Bestellen en verzenden van een deurmat met foto

Een deurmat met foto uit ons assortiment heeft ongeveer een levertijd van 6 weken. Uiteraard proberen wij de deurmatten zo spoedig als mogelijk af te leveren, maar houdt over het algemeen deze levertijd aan. Ook is het belangrijk om te vermelden dat de deurmatten niet retourneerbaar zijn en kunnen de kleuren op je telefoon- of computerscherm eventueel afwijken van de kleuren op de mat. De deurmatten worden gratis verzonden binnen heel Nederland en België. Voor verzendingen naar Frankrijk en Duitsland brengen we € 9,- aan verzendkosten in rekening.

Contact opnemen met Ikado

De klantenservice van Ikado staat altijd voor je klaar om al je vragen over een deurmat met foto te beantwoorden. Twijfel in dit geval dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen, aangezien wij je kunnen voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Het is mogelijk om ons telefonisch te contacteren door te bellen naar +31 13 23 40 994 of je kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Wij kunnen je in ieder geval verzekeren dat we in staat zullen zijn om al je vragen naar behoren te beantwoorden, waardoor jij in staat zal zijn om een deurmat met foto volledig naar wens aan te schaffen via onze webwinkel.