• Lorem ipsum

Vloerkleed op maat

Geen producten gevonden...
Vloerkleed op maat

Door te kiezen voor een vloerkleed op maat ben je verzekerd van het feit dat het vloerkleed dat je aanschaft binnen je woning zal passen. Wanneer dit het geval is ziet dit er natuurlijk een stuk beter uit dan wanneer dit niet het geval is. Daarnaast is de aanschaf van een vloerkleed een behoorlijke investering en het is dan ook belangrijk dat het product dat je hebt aangeschaft volledig naar wens is. Om hier geen twijfel over te laten bestaan is het bij Ikado.nl mogelijk om een vloerkleed op maat aan te schaffen. Binnen ons assortiment bieden wij verschillende varianten aan en wij raden je dan ook aan om ons complete assortiment hierboven te bekijken. Indien je behoefte hebt aan meer informatie raden wij je aan om verder te lezen of om contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor een vloerkleed op maat?

In de introductie van deze tekst kon je al even kort lezen waarom het belangrijk is om te kiezen voor een vloerkleed welke past binnen je woning. Een vloerkleed kan namelijk enorm veel bijdragen aan de sfeer binnen een kamer. Vooral wanneer je kiest voor een hoogpolig vloerkleed zal dit zeker de uitstraling van je (woon)kamer ten goede komen. Doordat je een vloerkleed op de grond legt is er binnen iedere woning wel ruimte voor een vloerkleed. Wel is het in dit geval belangrijk dat de verhoudingen van het vloerkleed passen bij de rest van het interieur voor de meest optimale uitstraling. Binnen ons assortiment heb je de mogelijkheid om een vloerkleed op maat aan te schaffen waarvan je zelf de lengte en breedte kunt kiezen. Hierdoor kan je het vloerkleed perfect laten aansluiten op de ruimte die je tot je beschikking hebt.

De mogelijkheden binnen ons assortiment

Binnen ons assortiment vindt je een hoogpolig vloerkleed op maat in allerlei verschillende vormen en maten. We bieden verschillende poolhoogtes aan, maar in ieder geval kunnen we je verzekeren dat je je voeten heerlijk kunt laten rusten in deze tapijten. Daarnaast zijn de vloerkleden op maat uit ons assortiment gemaakt van duurzame materialen, waardoor deze vloerkleden in staat zijn om jarenlang mee te gaan. Ben je dus op zoek naar een duurzaam vloerkleed waar je jarenlang plezier van zal hebben? Dan ben je bij Ikado.nl aan het juiste adres.

Vloerkleden op maat onderhouden

Het reinigen van een hoogpolig vloerkleed op maat verschilt niet heel veel van het reinigen van een regulier vloerkleed. Wel is het van belang dat je je houdt aan de reinigingsvoorschriften voor het meest optimale resultaat. Maak gebruik van lauw water in combinatie met een natte doek op het moment dat er vlekken zijn ontstaan op het vloerkleed. Leg de natte doek op de vlek en wacht vervolgens tot de vlek in de doek is getrokken. Mocht de vlek moeilijk te verwijderen zijn is het mogelijk om gebruik te maken van speciale schoonmaakmiddelen voor hoogpolige tapijten. Ook in dit geval raden wij je aan om je altijd te houden aan de gebruiksaanwijzing, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het reinigen van het vloerkleed op maat.

Contact opnemen met Ikado.nl

Indien je behoefte hebt aan meer informatie over een vloerkleed op maat is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Ikado.nl. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je eventueel te voorzien van advies op maat. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0031 13 23 40 994 of stuur een e-mail naar [email protected] Schaf vandaag nog jouw vloerkleed op maat aan bij Ikado.nl.