• Lorem ipsum

COVID-19 matten

COVID-19 matten

Sinds kort kan je bij ons terecht voor de aanschaf van een corona mat. Door deze mat op de grond neer te leggen maak je je bezoekers duidelijk dat ze zich aan de regels moeten houden. We zien het gebruik van deze matten dan ook veelvuldig terug in winkels of andere professionele omgevingen die te maken hebben met veel bezoekers. Merk jij ook dat bezoekers of medewerkers zich minder goed aan de maatregelen houden? Schaf dan een corona mat aan, waardoor je al deze mensen weer herinnert aan de maatregelen. Binnen ons assortiment vindt je verschillende matten die voorzien zijn van een opvallende afbeelding en tekst. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Het belang van de maatregelen

De maatregelen rondom het coronavirus zijn natuurlijk niet voor niets in het leven geroepen. “Alleen samen krijgen we corona onder controle” is de slogan die door de overheid gebruikt wordt en het is dan ook enorm belangrijk dat wij ons aan deze maatregelen houden. Toch is het mogelijk dat een bezoeker de maatregelen rondom het virus even vergeten is. In dit geval draagt een corona mat dan ook zeker bij aan de veiligheid van je winkel. Wanneer de bezoeker namelijk jouw winkel of bedrijfspand betreedt worden ze gelijk geconfronteerd met de regels in de vorm van een mat. Hierdoor zullen zij de maatregelen weer herinneren en daarnaast draag jij als onderneming bij aan de maatschappelijke veiligheid. Heb jij dus nog geen corona mat in huis? Schaf deze vandaag dan nog snel en voordelig aan via de webwinkel van Ikado.nl.

Meer dan alleen een boodschap

Hoewel de meeste ondernemers de bovenstaande matten vooral aanschaffen om hun bezoekers om de regels te wijzen zijn is niet natuurlijk niet het enige waar onze corona matten goed voor zijn. Deze matten zijn namelijk gemaakt van materialen die in staat zijn om vuil en vocht goed vast te houden. Door deze mat voor de deur neer te leggen zorg je er dan ook voor dat je bezoekers al het vuil en vocht van hun schoenen af kunnen vegen. Hierdoor blijft de vloer in je pand mooi schoon en hoef je geen extra aandacht te besteden aan het reinigen van de vloer. Een corona mat in huis halen is dus een win-win situatie.

Verschillende mogelijkheden binnen ons assortiment

Binnen het assortiment van Ikado.nl kan je terecht voor de aanschaf van een corona mat in allerlei verschillende vormen en maten. We bieden varianten aan met een serieuze afbeelding, maar daarnaast hebben we ook wat speelsere varianten. Hierdoor ben je in staat om de mat uit te zoeken die je het best vindt passen bij de sfeer van je professionele omgeving. Mocht het nu zo zijn dat je vragen hebt over een corona mat uit ons assortiment is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Wij kunnen je verzekeren dat iedere corona mat uit ons assortiment is gemaakt van hoogwaardige materialen en hierdoor in staat is om lang mee te gaan. Je bent dus verzekerd van een kwalitatieve mat die waarschijnlijk net zo lang meegaat als de huidige corona situatie. Mocht je nu vragen hebben raden we je aan om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Voor een direct antwoord op je vraag raden we je aan om te bellen naar 0031 13 23 40 994. Heeft je vraag niet zo’n haast? Stuur dan een e-mail met je vraag naar [email protected]. Wij vertellen je graag meer over de corona matten uit ons assortiment. In ieder geval willen we tenslotte nog benadrukken dat het enorm belangrijk is om ons allen aan de corona maatregelen te houden. Merk je dat je bezoekers hier moeite mee hebben? Schaf dan vandaag nog een corona mat aan.