• Lorem ipsum

Kunstgras

Kunstgras

Kunstgras aanleggen in de tuin of op je terras heeft verschillende voordelen. Ten eerste is je tuin of terras het gehele jaar voorzien van een perfect groen gras. Daarnaast vereist dit gras geen enkel onderhoud, waardoor dit gras zich uitstekend leent voor mensen die geen tijd of simpelweg geen zin hebben om het gras te maaien. Naast in de tuin is het tevens mogelijk om dit gras op je balkon aan te leggen voor extra comfort. Binnen het assortiment van Ikado.nl vindt je kunstgras in verschillende hoogtes en daarnaast bieden we alle benodigde materialen aan die je nodig hebt om dit grastapijt aan te leggen. Bekijk nu ons aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Kunstgras voor in je tuin of terras

Vind jij het belangrijk dat je tuin is voorzien van een natuurlijke uitstraling, maar heb je helaas geen tijd om het gazon bij te houden? Dan is kunstgras de ideale oplossing. Dit gras is relatief eenvoudig aan te leggen en vervolgens hoef je er in principe niet meer naar om te kijken. Het grastapijt uit ons assortiment heeft een frisse groene kleur en zorgt voor een comfortabel gevoel dankzij de zeer zachte vezels waarvan gebruik wordt gemaakt tijdens de productie. Dit maakt dit tapijt van gras dan ook zeer geschikt voor een grote familietuin, trendy dakterras of bijvoorbeeld als grasstrook rondom het zwembad.

Ideaal voor kinderen

Ben jij de trotse ouder van één of meerdere kinderen? Dan wil je natuurlijk het liefst dat je kinderen zo onbezorgd mogelijk in de tuin kunnen spelen. Hoewel natuurlijk gras hier uitstekend voor geschikt is leert de praktijk dat het enorm moeilijk is om dit gras te onderhouden. Je kinderen voetballen bijvoorbeeld op het gras en meestal gaan ze niet erg zorgvuldig met het gras om, waardoor er binnen no-time gaten in het gras ontstaan. Dit kan het comfort en de uitstraling van het gras op een negatieve manier beïnvloeden. Zit je hier nou niet op te wachten? Dan is de aanschaf van kunstgras een prima oplossing.

De voordelen

Naast bovengenoemde voordelen heeft een grastapijt van synthetische materialen nog andere voordelen, zoals:

  • Nooit meer het gras maaien of sproeien;
  • Weg met onkruid;
  • Altijd prachtig groen;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Kind- en huisdiervriendelijk;
  • Comfortabel.

Bestellen bij Ikado.nl

Kunstgras bestellen doe je via de webwinkel van Ikado.nl. Ten eerste is het van belang dat je nadenkt over het soort gras dat je wilt bestellen. Wij bieden een grastapijt aan in twee verschillende hoogtes, namelijk van 25 mm en 38 mm. Vervolgens selecteer je de afmetingen die je wenst te bestellen. Vul tenslotte je adres- en contactgegevens in en reken af via één van de beschikbare betaalmethodes die we aanbieden. Normaliter gezien kun je het gras binnen uiterlijk twee dagen in huis verwachten. Vanwege de aanschafprijs leveren wij het kunstgras gratis door heel Nederland en België. Houdt er wel rekening mee dat wij geen retouren accepteren, mits kan worden aangetoond dat er een fout is gemaakt tijdens de productie.

Contact opnemen met Ikado.nl

Wil je meer weten over het kunstgras dat we aanbieden? Dan is het natuurlijk geen enkel probleem om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder met meer informatie over de producten uit ons assortiment. Heb je behoefte aan telefonisch contact? Twijfel dan niet om te bellen naar 0031 13 23 40 994. Liever mailen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Stuur je vraag door naar [email protected] en wij doen ons uiterste best om al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. In ieder geval hopen we dat je binnen ons assortiment zal slagen en de komende jaren kunt genieten van het kunstgras van Ikado.nl.